23 January 2011

♥♥Bahagianya hidup dia hanya dengan berblog boleh buat duit $$...bertuah badan


ni nuraf just nak share ngan semua  yang ade bace my blog ni....ade ade singgah blogger 
...terbaca entry pasal ni...1st impression...ya Allah murahnya@mewahnya (my prince yg ajar nuraf guna perkataan ni) rezeki dia...senang nya dia jd kaya dengan berblog je...maybe dia ni dah lama dlm bidang ni,tp nuraf baru lg sejak 2009...tapi xaktif pun..smpi terpaksa create yg br....ni br rajin skit sejak2 tau pasal boleh buat duit walaupun kita xjual barang secara online..tapi ape2 nuraf tabik spring pada tuan empunya blog kat bawah ni...
 
di bawah ni nuraf just copy n paste je dari blog di atas, malas plak nak wat ayat untuk entry ni...so nuraf just sharing is caring je..



Fuhh-fuhh. Betul tak apa yang saya cakap. hehe. Lepas ni masing-masing mesti ada blog sendiri. Mana tahu boleh jadi macam redmummy.com ke. Walaweh, paling tinggi boleh cecah RM12OOO sebulan. Blog saya ni 12 hinggit pun x lepas untuk sebulan. kehkeh. Nak buat camne kan rezeki masing-masing.  Dapat cerita ni pun bila incik bf tanya tadi, siapa redmummy tu? haha. patut la, keluar kat akhbar Berita Harian untuk muka depan. 

Nak jadi blogger ni tak susah kan. Yang penting kena kreatif untuk hasilkan sesuatu yang menarik untuk dikongsikan dengan orang lain. Kadang-kadang dari berblog suka suka pun boleh tambah pendapatan di samping ramai kawan baru. 

Err, masuk cerita pasal tambah pendapatan ni plak baru perasan, sejak masuk tahun baru ni, earning untuk BE kat Nuffnang macam slow je. Terbaca post dari blogger lain pun sama. Adakah ini menunjukkan semakin ramai pengguna Nuffnang? teehee. Kalau tahun lepas, memang agak meriah la dapat BE, walaupun earningnya sedikit. Bila lah nak dapat lagi... hehe.








♥Princess and Prince Story♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA