23 January 2011

♥♥ Pasal kad undangan on my big day (prince n princess day)

Nuraf sebenarnya masih dalam delima mencari cari dan tercari cari design macam mn untuk special kad kami 4 our big day on my side   : -

ciri² yang harus ade untuk kad dalam kad nuraf nanti mestilah

  1. cantik of coz la kan
  2. different with other kad² yang dah berlambak dipasaran ni..
  3. murah on my budget
  4. sangatlah kreatif (itu yg paling sy suka)
  5. handmade lgla bagus or ready made janji cantik
  6. that very² impotant adalah simple but so sweet ♥
ni antara kad yang nuraf suka lihat tp xtau la brape agaknya harga dia...ade nuraf da minta qoutation still tggu mereka punya feedback n  ade yang belum just survey only dulu...

jom lihat gambar2 yang nuraf da grap 





klu nak tengok lebih banyak lg mai 


ni lg kad² yg sgtla kreatif yg terdapat kat kg ibu sy (made in indonesia)....cantik tau kad² yang mereka hasilkan ni..ni antara favorite yg saya suka....teruja bila tgk semua² ni...klu la sy dapat my dream cad mcm kad bawah ni...ya Allah seronoknya tuhan saja yang tau ape perasaan saya time tu...sy pun mcm kamu² semua jg ade impian dan citarasa sendiri untuk hari yg cukup bermakna dlm hidup sy ♥+♥








tak pun  u all semua pi la cek kat bawah ni




♥Princess and Prince Story♥  * feel free to drop ur positive or negative comment,that is good for me to improve own my side*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA