Pembaca Setia

15 May 2011

♥ Grand Home Party Comida@Solaris DutaMas ♥

Assalamualaikum

Hai kawan2 arini nuraf nak kongsi sket event yg nuraf pernah pergi...event da basi jg dlm bulan dua..cuma skrg baru nak story sket...sbnarnya xtiviti dia kami semua makan2 je kat kawasan yg boleh dikatakan kawasan org kaya dlm sekitar area kl (kami p sna malam)...Kami makan time 2 menu sepanyol..nama kedai dia comida...tp igt ye kawan2 kedai dia halal k...kita org biasanya klu xde pape kitorg akan abis kan masa bersama2 dgn kawan2 contoh mcm event ni...kita akn berhimpun ramai2 cam buat gathering la..aritu 1st time nuraf smpi situ slm 3thn nuraf kerja di area kl....1st dtg masyaAllah mmg gila...spnjg2 jln area situ...jarang nuraf jumpa kereta org2 situ pakai kete malaysia...semua kat mmg keta mewah2....nuraf rs kagum giler ah...high class betul area kat...klu kwn2 pernah smpi...cuba kwn2 masuk corporat area (area office atau umah kedai)...kat sni area rumah dia mmg dasyat2 harga dia ade 2 kondo situ nilai dia boleh cecah smpi 1juta....so kawan2 boleh la bygkan ye...betapa hebatnya area situ.....wah ...tetiba terfikir...bestnya aku yg duduk area sni..duk banglo besar n pakai keta besar...time tiba2 berangan sekejap...k kat bawah ni kita cuci mata tgk ape gmbr yg nuraf sempat ambil sbgai kenangan..tp menu ape yg kita makan time tu nak sempat nak ambil gmbr..biasa la da nmpk mknan lupa semua..huhuhuh...pastu 1st plak kan cuba makanan org sepanyol best woo...cuba la dtg area sni..xcuba kita xth kawan2..tp nk mencuba sesuatu tu biar la yg elok dan mendatang kan faedah kawan2...

~

Comida The Way We Like It

Comida pabila siang hari


Waktu ni kitaorg tgh xcersice

Kawan2

Kawan2 lagi

Kawan2 yg ade pd malam makan2 tu..

Ija n Nuraf (inilah style sy pada malam kejadian)

Ija n Nuraf

Ija n Nisa







♥Princess and Prince Story♥


♥ Anda suka entry ini ♥

Thank you for reading this entry !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...