19 May 2011

♥♥ MATRADE EXHIBITION & CONVENTION CENTRE >>>20MARCH2011

Assalamualaikum


Hai kawan2 nuraf....hari ni nuraf nak update event yg nuraf pergi pada bulan march aritu....event ni....event

paling besar bg nuraf utk march aritu...

memang best giler...semua best waktu nuraf p event aritu....dari mkn2 dan acara yg ade time tu..

breakfast,lunch time, tea break, nyanyi2, excercise, n training......best giler ar semua....mmg xbosan

lgsg...event ni di adakan pada hari ahad, bayangkan kawan2...time2 hujung mggu ni..slalu korang buat

ape....mesti tgh membuta lgkan...maklum la xkeje..tp nuraf x ye kawan2...kul 5 lg nuraf da bgn ok....buat

ape2 yg patut..tepat kul 7 nuraf da driving ke tmpat kejadian...yela event ni ada tiket...dan bkn percuma ye

kawan2...rm120 per person..so kena la cepat2 sampai kat sna...dgn nak berebut parking nye lagi..nak amek

tiket nye lagi...nak kena register nye lg...tup2 smpi la kul 8.30 lbh kurang br abis semua benda2 tu...dlm kul 9

event ni mula...event ni tujuan nya utk para usahawan muda2 yg baru berjinak² dlm bizness..so sesuai la utk

org2 yg macam nuraf yg suka biz ni...

mmg xrugi nuraf dtg event ni...emcee2 dan speaker2 yg dtg aritu pun sgt3 hebat..power giler...kawan2 nak th

event ni...ade la dlm 1000+++ org dlm perut dewan ni...ramai kan..bayangkan seluruh smnanjung ade dlm

perut dewan ni (event sabah sarawak pun ade,sggp diorg dtg kan dr jauh2 utk p event ni)...tempat sejuk

plak (ade aircond ...huhuhuhu..sejuk)...pastu ade air , gula2 lagi disediakan spnjg majlis berlangsung...tp klu

dlm event ni...kebanyakkan org semua berpakaian kacak kelana belaka..tp nuraf biasa jerk...

jom kita tgk ape yg ade sepanjang event ni berlangsung....mariiiiiiiiiiii


gambar sebelum sampai di tempat kejadian


posing2 dalam kul 6 pagi

posing2 dalam bilik sblm pi sna


Ha...kat bawah dah smpi di tempat kejadian k..




breakfast yg disajikan pada kami



wahhh...ni menu lunch time..........sedapppppp...=)

ni adik2 nuraf....kacak kelana kan



jeng.....jeng......jeng.......................ni dress up nuraf utk event tu......

~



~




~



masyaAllah...........bulat nya aku time ni....ish2...ke tudung yg salah ni...=)

ha pandai pun posing....=]


this one of my fav pic on that event...yehaaa...=).. (actually curik2 ja gmbr ni..coz tdk dibenarkan bergambar sepanjang majlis berlangsung)

wit y.bro







♥Princess and Prince Story♥



♥ Anda suka entry ini ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA