16 May 2011

♥♥ Wedding Inspiration : Pelamin Impian Saya ♥♥

Assalamualaikum

Tajuk di atas adalah Part 2 tentang persiapan perkahwinan saya. Setiap org dlm dunia ade impian masing2..mcm2 impian yg kita pasang dlm hati..dan impian setiap manusia berbeza-beza..tp yg sama nya..msg2 ade impian..betul x...tgk tajuk entry kat atas...nuraf tya korang, korang pun mesti mcm nuraf jg kan...ade pelamin impian masing2...jom kita layanz...picture ni..tgk ape pelamin impian saya....terus terang sy ckp citarasa sy ni mmg citarasa buaya...heheheh..bkn ape kawan2...kita ni seumur hidup sekali je kita kawin dan memori  tu adalah hadiah yg plg bermakna dlm hidup kita


Gambar-gambar ni semua sy reseach online






atas tu antara pelamin yg sy suka..tp yg paling sy suka ....jeng3

~

~
tp antara byk2 kat atas, dua je yg berkenan di hati...


~


~

1) pelamin yg berkonsep kan garden@english sytle





2) pelamin yg berkonsepkan kayangan@atau golongan2 bangsawan




dua di atas tu sy da tunjuk pada wedding planer sy... sy nak idea lebih kurang mcm dua2 kat atas tu..tp xth la mcm mn hasilnya nnt cantik atau x..nk th cantik ke x..kita tggu majlis tu nnt akan berlgsg pada 28/5/11 ni...berdebar sy...apakah semua yg dirancang dan yg di impikan menjadi...InsyaALLAh.








♥Princess and Prince Story♥


♥ Anda suka entry ini ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA