07 June 2011

♥ Header by Kei Seichi ♥

Assalamualaikum

Hai kawan² baru je blk dari keje ni...trus cek email n blog, tp sebelum tu nuraf mkn laksa dulu utk mkn malam...k cukup smpi situ je...straight forward...nuraf nak share ngan korang yg nuraf dah dpt header baru dr en yg baik hati yg bg secara percuma tu, ni blog dia ....Header by Kei Seichi..
k kat bawah ni ni lah ada 2 header yg kei seichi dah buat tuk nuraf..cuba tgk ...sy cuma suh dia main kan elemen rama2 dan gambar sy je...(sy sgt sgt sgt suka dgn rama rama...sbb dia sgt sgt sgt cantik dan warna warni)


OPTION 1

OPTION 2
dan pilihan muktamad saya adalah without that wording...mesti korang pelik kan...kenapa saya pilih yg


 kosong (option 2)....sebabnye ialah setelah digodek2 n suaikan dgn theme blog saya...pada pandangan mata kasar sy OPTION 2 lebih menarik perhatian sy...walaupun ia kosong..kerana option 1 sy kurang berkenan

 coz more conjusted...semak plak sy tgk...sy lebih suka yg simple n look sweet...=))...tp blh je sy nak letak

 option 1 tu..dgn syarat wording dia hendak ditukar dan disuaipadan kan dgn theme blog sy..tp segan nak ckp

 pada kei seichi tu..da lah benda free kan..cerewet plak kita..nnt org jadi marah plak dgn kita

kan...heeeeeee..tp ape² pun many² thanks la pada dia...sbb sudi buat sy pya header....tq2 ya..mula nya sy

 xpernah pk pun pasal nak wat header ni...cuma hari tu terjumpa...dlm blog sape tah,dah xigt..pastu sy

bc..menarik n tgk tarikh belum tamat lg...so saya cuba la hantar...tup2 da siap mcm kat atas...

k pesanan tuk kei seichi...lain kali klu ade lg ....inform2 la ye..kot2 saya nak tkr header br lg

ke....winkwink...=)





♥Princess and Prince Story♥



♥ Anda suka entry ini ♥

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA