30 June 2011

♥ No Entry Anymore!!!...sorry ♥

Assalamualaikum

hai gerun x dengar tajuk entry kat atas tu....macam poyo je kan,....hahahaha..


bertunang, bernikah, bersanding dan majlis sambut menantu...semua nya sudah...Alhamdullillah..syukur ku panjat kan  kepadaMU..
 xde la...bukan ape pun nuraf saje nak istiharkan yg nuraf not available lagi k =))...sudah menjadi permaisuri hati kepada hubby (my prince)..hari ni genap la 1 bulan 2 hari kami bersama..huh mesti korang geramkan baru skrg nak update gambar kawen...,bukan ape masa tdk mengizinkan...bln 6 ni nuraf terlalu sibuk dan penat...banyak perkara perlu difikirkan dan diselesaikan...cuma nuraf buat sinopsis gambar je...ha gambar pun ade sinopsis jg ke...erk????...gmbar kat atas tu adalah perjalanan hidup nuraf sebelum bergelar isteri kpd En Mohd `Aidil bin Kamali...nanti bila nuraf senang nuraf akan update ya tentang perjalanan penuh peristiwa bermakna itu ya...ok la sampai sni dulu...da pukul berapa da ni....k nuraf masuk tido dulu ya...jgn lupa ya sebelum tdo baca doa tidur dulu ya...dan paling penting doakan Kebahagiaan saya ya bersama suami tercinta =))...Amin

(esok lagi penat sbb nak pindah rumah baru...huhuhu..amek mc la saya)





  

  ♥Princess and Prince Story♥ 



 ♥ Anda suka entry ini ♥

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA