12 July 2011

♥work in MONGOLIA for two weeks ♥

Assalamualaikum

Oh tidakkkkkkkkkkk..............kenapa aku....macam mana aku.........siapa aku..........siap la aku...huhuhuhu ape la nasib badan....kenapa x org lain je boss anta pi mongolia bekerja kat sana selama 2weeks...aku dpt berita ni selepas 2 hari aku mc aritu pada 30 june & 1 julai. Naik je keje 2 julai aku trus dpt call dr senior aku...yg mengatakan aku dan dia akan di hantar bekerja selama 2weeks di Mongolia..erk terkezut aku..pelik² je diorg ni...dlm talian tu aku sempat tya kenapa saya plak, dia ckp awak je yg layak buat masa sekarang ni...tp beliau sempat pesan dkt sy jgn dihebohkan lg, cuma sy n beliau je yg th..n boss je yg th...skrg kita tgh tggu comfirmation dr sna..if anything dia akan inform sy balik....tut..tut..talian pon terputus...tp  firasat aku ckp diorg ni mcm tau² je yg aku nak benti keja dr situ...hahahaha (hati yg berkata²)..ntah² tu je cara xnak bg aku benti kot...tp lepas je talian terputus aku terus taip msg bgth hubby...


i msg = b kemungkinan besar i akan dihantar berkerja selama 2weeks kat mongolia. 

prince jawab = ok la tu...pergi je la..

i msg = tp belum confirm lg la...tggu org mongolia confirm balik sm ada diorg betul² memerlukan ke x. 

prince jawab = tp kenapa dia pilih u.macam mn dgn kita pya planinng (ayat telah diubah sedikit) 

i msg balik = ntah i pun xth la b...nnt la i crita dkt u k..




conversations pun tlh dibuat dilaman fb sy..

dan aku pun decide sendiri yg klu pun aku jg yg dihantar aku xakan pergi pun...lain la diorg anta aku tmpt yg best skit ...dubai ke, france ke, krabi ke...ha semangat skit la aku nak pi sna..(mesti korang kata aku tolak rezeki kan n kata aku memilihkan...aku tolak sbb ade perkara lain yg aku dah dpt n rancang...jd kiranya rezeki dtg bergolek la ni..aku terima 2 tawaran dalam masa yg sm...jd aku kena jd pemilih yg betul² memilh ikut apa yg aku suka..betol x ??? )...klu aku jd dan terpaksa pergi ke sana...mcm mn la aku kat sna nnt kan...macam mn aku makan...diorg kata sna makan susah skit..tido kat mn??...jom tgk pic² yg aku dpt utk gambarkan keadaan kat sna..

ooh...baru aku tau mongolia ni berada ditgh² russia n china

ni ke tmpt tggl aku nnt???


di kelilingi bukit n gunung ganang.








  ♥Princess and Prince Story♥ 




 ♥ Anda suka entry ini ♥

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA