30 September 2011

♥Menanti kedatangan orang baru dalam hidup kami♥

Assalamualaikum  

dah lama saya xupdate blog kesayangan saya ni...sejak kebelakangan ni...badan xberapa sihat, banyak alahan yg terjadi pada saya ni sejak dah preggy ni...hampir 3bulan alahan yang sy alami (muntah², pening², makan xlalu, sensitif pd bau bauan yg tertentu,jadi seorg yg malas,pinggang sakit dan byk lg..xpe la...janji baby dlm perut bonda ni sihat k)...maybe for the 1st baby kot...ape kerja pun susah sy nak buat, tp skrg da kurang skit alahannye...k lah doa kan saya dan baby dlm perut ni slamat ye..maybe lepas ni sy akan update selalu =)






♥Princess and Prince Story♥

♥ Anda suka entry ini ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA