21 October 2011

♥ Header baru yang saya design sendiri♥

Assalamualaikum

Hai.....kali ni entry dgn rasminya header saya bersama org yg sy syg..suami sy sendiri..;)
  • sy pkai CS3 utk buat header ni.
  • simple je pun
  • idea xbyk pun
  • kombinasi warna, sy guna background yellow pastu ade campur gold + red + black..
  • sbb sy pilih warna sbb nmpk menarik pulok..n terserlah..hahaha
  • idea dtg..tetiba je..maybe mood da bosan tgk header yg da lama tu..jgn marah pulak ye org yg tlg buatkan header sy yg lama tu..
  • lagi satu sebab tgk org lain pya header semua lawa² , jd sy pun nak jg header sy lawa...walaupun xde follower lg..erm..maybe sbb sy xaktif berblog..@ idea kurang menarik..(tp saya akan cuba sedaya upaya utk update blog slalu)
  • nak tgk x header terbaru sy...tu yg ade kat atas...same je..k la sy upload la jg header tu dlm entry kali ni..

ni la header baru sy...sebelah tu suami sy k..comel x beliau?





♥Princess and Prince Story♥

 Photobucket






♥ Anda suka entry ini ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA