25 November 2011

♥Hasil Kerja 1 = PROPOSED DESIGN FOR BAT OPEN DAY 2010♥

Assalamualaikum


Sepanjang aku jadi designer kat Company lama aku kerja dulu
Tak banyak pun aku dapat simpan
Ada la design yang mula mula aku masuk kerja kat situ,
dari xreti buat sampai la boleh buat...hahahaha
Aku buat semua hasil kerja tu pakai 3d MAX @ 3d VIZS
Function dia lebih kurang sama je, cuma hasil dia yg berbeza, 3d MAX lg bagus berdasarkan pengalaman sepanjang aku keje situ time tu.
kebanyakkan kerja yang aku buat time tu adalah mendesign segala jenis BOOTH untuk event event tertentu.

Jom la tengok..design mula mula aku, mak ai buruk giler..time ni baru terkial kial pakai 3d MAX


♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA