25 November 2011

♥Tracking Shipments by POS LAJU♥

Assalamualaikum


Yeay!!! kejap lagi InsyaALLAH aku dapat la barang yg aku beli online dari blog adik ni KLIK SINI, xsabar nak pakai barang tu...Wahhh rasa excited sangat pulak, bukan apa aku beli barang tu hari sabtu yg lepas...tadi aku da check  kat pos laju malaysia online. 
Barang tu da sampai kat center pos johor bahru pukul 6.49am td...
JENG...JENG...JENG...
jom pakat pakat kita tunggu kepada sapa sapa yang beli barang tu jg macam aku.

MARILAH KITA SAMA SAMA SABAR MENUNGGU



♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA