15 December 2011

♥ Invitation from Celcom to launch iPhone 4S ♥

Assalamualaikum

Bestnye, bila pagi pagi cek email...mata aku terus terjojol nampak msg dari CELCOM, excited giler aku buka email tu dulu.. bila baca Wahhhh...CELCOM invite aku datang launching i-Phone 4s esok kat Bangsar...

Tapi aku tak dapat nak joint event tu esok, sbb aku kat jb skrg lgpun aku tgh kerja, lain la dulu blh je joint ape ape event sbb mmg aku keje kat KL dulu.klu dia buat launching tu 25 december ni kan bagus...sbb aku turun KL 

Yang bestnye dapat jemputan ni kita boleh joint any games and activitiies yang depa tu buat...mana tau kalau kalau ade rezeki baby dapat la hadiah kalau menang kan..Paling best kita tak payah beratur panjang panjang mcm org lain sbb kita da register online dulu.

Cuma ape yang perlu kita buat  ialah print invitation yang dapat by email tu dan bw semasa event tu nanti. 

Mood = Huhuhuhu sedihnya tak dapat joint event tu...boleh ke aku pas kat org lain invitation tu...


ini lah invitation yang aku dapat by email tu


 ♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

07 December 2011

♥Hasil Kerja 7 = PROPOSED DESIGN FOR THE 6TH WIEF KUALA LUMPUR 2010♥

Assalamualaikum
  • tak silap aku stage yang aku design ni pun untuk PRESS CONFRENCE
  • client nak yang se simple mungkin
  • so jadi la macam akt bawah ni




 ♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

♥ Hasil Kerja 6 = PROPOSED DESIGN FOR INTRADE MALAYSIA 2009♥

Assalamualaikum
  • design kat bawah ni plak aku buat untuk intrade punya LOUNGE UNTUK PRESS CONFRENCE (apa la cakap pun dah terbalik balik la...hahaha...tak pe yang penting korang faham..klu tak faham tanya pada tuan punya design ni k)



 ♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

♥Hasil Kerja 5 = PROPOSED BOOTH DESIGN FOR CYBER SECURITY @ BITF 2009♥

Assalamualaikum

  • dlm banyak banyak design yang aku buat ini lah  lighthing yang paling buruk aku pernah buat
  • time ni mood nak buat kerja memang malas gila
  • so itulah hasilnya










♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

♥ Hasil Kerja 4 = PROPOSED DESIGN FOR MIMOS WAFER FAB ♥

Assalamualaikum

  • ni aku design interiors untuk kilang
  • kerja aku ialah ubah interior yang sedia ada kepada interior yang baru
  • cuma interior interior tertentu je client nak (CORRIDOR,ENTRANCE AND SHOWCASE)
INI ANTARA GAMBAR ASAL YANG DAH TUKAR KEPADA INTERIOR BARU













♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

02 December 2011

♥ Hadiah Untuk Suami ♥

Assalamualaikum

Adoi.....naik pening aku dibuat nya..da sebulan lebih aku pikir,tgh bulan 12 ni hari lahir beliau

HADIAH APA NAK BAGI PADA BELIAU ?

memandang ini kali pertama aku akan celebrate hari lahir beliau yang dah sah jadi suami aku..
naik blurrrrrrrrrr aku, jenuh aku pikir, hajat hati igt nak bg something yang special..tp aku pun xtau nak bg ape..


TOLOOONGGGGGGGGGG

. . . . . .

TOLOOONGGGGGGGGGG


. . . . . .


Aku ade la cari dalam internet  hadiah apa yang SESUAI bagi pada suami...aku jumpa banyak juga idea idea yang best best  dan  kelakar.

Ni aku ringkaskan antara nya ialah

Accessories 
= barang yang suami kita pakai contoh nya WALLET, JAM (kami pernah beli jam sepasang rm 1000+++brand BONIA lg), GLASSES, TSHIRT, SELUAR, BELT, SHOES, PERFUME, CINCIN SUASA (aku da bagi masa batal air sembahyang waktu nikah) @ TALI LEHER
Gadget  
= barang barang elektronik yang jadi trend sekarang contohnya HANDPHONE, GPS, i-PHONE, i-PADD, PSP, CAMERA DSLR, LAPTOP @ GALAXY TAB (barang barang mcm ni kalau dapat konfem suami aku melompat, tp mahal kot, ni kena ade budget baru boleh bagi Wooo...)
Makan
= maksudnya belanja makan untuk beliau contohnya belanja makan kat Secret Reciepe (choc indulgence adalah kegemaran kami) @ buat surprise kat beliau CANDLE LIGHT DINNER kat mana mana restorans atau hotel (benda ni memang aku xpernah buat lagi dan tak tau macam mn nak buat..heeeeeeee)
Vitamin
 = contohnya ubat lelaki untuk kebahagian bersama (yang ni mmg kelakar kalau aku bagi..mau terkejut berut nanti..)
Tabung
= barang ni aku mmg pernah bagi kat beliau, tabung BEAR siap ade tulis I LOVE  U lagi tau, so xde la nampak sgt aku perli dia suh menabung sbb ade tulisan tu, pandai kan aku...hahahaha padahal memang perli dia pun suh simpan duit untuk kawin..

Boxer @ spender
= ade jg yang bagi idea suh bagi hadiah ni, tergamak pulak aku nak bagi, tp dah jadi suami isteri ape salahnya kan...tp mcm segan je nak bagi...
Masak
= ramai juga suami suami kat luar tu yang saran kan memasak, tp masak yang  special la dgn decoration yg menarik atau romantis contohnye ade CANDLEs@ ROSES  ke...(kalau masak aku pun blur jg, nak masak special ape ye, aku pun tak tau)
Makanan
= bagi hadiah makanan contohnya CHOCOLATE @ CUPCAKE @ CAKE klu boleh pos biar sampai depan office beliau (aku pernah bagi cupcake dulu, tp boleh kata xsurprise jg sbb cupcake tu aku pi ambil dgn beliau sbb aku tak tau jalan nak ke tempat cupcake yang aku tempah tu...huuuuu)

Hadiah yang besar @ mahal

= contohnya macam KERETA IDAMAN @ MOTOR BESAR (tapi aku belum berkemampuan lagi nak bg hadiah mahal mahal macam tu, lain la aku da jadi datin nanti ke boleh la bagi kan..amin)

Hah...kalau tengok dari list yang aku senaraikan memang nampak banyak kan, jadi bolehlah bagi idea untuk diri aku sendiri termasuk korang yang sama sama pening macam aku yang tak tau nak bagi hadiah ape lagi tu..

Tapi kalau ikut tahun sepanjang aku kenal ngan suami aku, hadiah yang pernah aku bagi adalah seperti

SEBELUM JADI SUAMI ISTERI

TAHUN PERTAMA @ 2008 = aku bagi sepasang kasut BONIA RM 400+++
TAHUN KEDUA @ 2009 = aku bagi CUPCAKE yang officemate aku buat RM 50
TAHUN KETIGA @ 2010 = aku bagi Tabung BEAR besar siap tulis I LOVE U dengan special KAD rm 50

SELEPAS JADI SUAMI ISTERI

TAHUN PERTAMA @ 2011 = tak dapat nak bagi apa apa pun...bagi BABY COMEL je, sebab tak kerja masa ni..

TAHUN KEDUA @ 2012 = postpone ke tahun 2013..tggu bonus dapat raya cina...huhuhu

ni cupcake yang aku bagi kat abi aku







♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA