07 January 2012

♥ My wish list for 2012 ♥

Assalamualaikum

Rasanya masih belum terlambat lagi untuk saya buat wish list saya pada tahun ni kan. Erm... banyak yang saya idamkan@inginkan untuk tahun ni antaranya adalah :

WISH LIST FOR 2012



1) Pink Apple Mac Laptop (dah lama saya idamkan laptop apple ni cuma belum berkesempatan untuk membelinya klu ikutkan boleh je saya swap KAD KREDIT sy tu, tapi sy xnak menambahkan hutang yg sedia ada...jadi terpaksa saya bersabar dahulu setelah semua hutang tu selesai)

2) Mempunyai bayi yang cute macam ayahnya (insyaALLAH pada tahun ni kami akan jadi ummi dan ayah untuk baby yang dijangka lahir pada awal march ni, doakan ibu dan baby selamat ye kawan²)

3) Honeymoon vacation (kami belum berkesempatan lagi untuk pergi berbulan madu sejak kami kawin pada 28mei2011, InsyaALLAH klu tak de yang menghalang tahun ni kami akan merealisasikannya, mungkin kami akan pergi Bukit Tinggi Indonesia di mana di situ lah asal usul ibu saya )

4) I-Phone (teringin sangat nak ade handphone yang dibeli dengan duit saya sendiri, memandangkan sejak habis study sy tak pernah lagi beli handphone sendiri, birthday saya tahun lepas pun suami yg hadiah kan) nak tahu handphone ape?

KLIK SINI

5) Canon DSLR (ini pun antara impian saya yang belum tercapai lg, InsyaALLAH klu ade rezeki lebih tahun ni akan saya dapatkan juga) 

6) Baju raya warna sama (memandangkan tahun lepas kami  pakai baju sedondon@rewang keluarga yang dipakai pada hari perkahwinan kami sebab tak nak membazir)

7) Handbag + wallet yang mahal (sekarang ni saya pkai handbag sembonia dan wallet bonia je, klu ade rezeki saya teringin nak beli yang mahal skit seperti GUCCI @ LOUIS VUITTON)

8) Kereta (yang ni wish list suami saya, tapi boleh kata wish list bersama juga la, beliau nak jual kereta yang beliau pakai sekarang dan nak beli yang lebih besar dan selesa skit untuk kami bila berjalan jauh )

p/s = Itu je kot  buat masa ni, nanti klu ade lagi saya akan update ok, klu tak dapat tahun ni saya akan usahakan pada tahun berikut nya =)


  ♥Princess and Prince Story♥
  Photobucket 
 ♥ Anda suka entry ini ♥
 

2 comments:

CIK TOM said...

good luck!smoga tercapai smua wishlist utk 2012..

Miss Nuraf said...

InsyALLAH..terima kasih cik tom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA