19 January 2012

♥ Puteri Nur Alia Natasya - Mini Konvokesyen ♥

Assalamualaikum

Puteri Nur Alia Natasya adalah nama di beri kepada adik saya yang paling bongsu, nama panggilan nya, kami semua panggil tasya @ kadang² panggil alia. Paling manja dengan semua org terutamanya ibu kami dan adik saya yg no 3 & no  5.
 Dengan saya manja jg tapi xde la lebih² manja sebab saya ni garang kot...maklumla saya anak pertama so kena tunjuk ketegasan skit pada yg lain. Bukan apa untuk kebaikan mereka jg. Kami ada 9 beradik. Dan saya yang sulong dalam 9 beradik. Dibawah saya ada 4 adik lelaki dan 4 adik perempuan..

1) Nur Afridayati binti Ismail
2) Putri Nur Aini binti Ismail
3) Muhammad Firdaus bin Ismail
4) Nur Mainsetiaputeri binti Ismail
5) Nur Dianna binti Ismail
6) Ahmad Syukri bin Ismail
7) Muhammad Putra Alif bin Ismail
8) Muhammad Putra Mansur Shah bin Ismail
9) Puteri Nur Alia Natasya binti Ismail

Gambar semasa majlis adat istiadat MINI KONVOKESYEN (peringkat daerah larut matang dan selama di dewan MPT)

alif (no 6), qausar, alia, & man (no 7)


qausar dan alia (kawan baik)


majlis penyampaian sijil dan trofi

giliran alia pulak


gambar setelah selesai di make up kan

adik saya no 4 tengah touch up apa yang patut sebelum alia  naik stage

menyengeh memanjang

touch up lagi


Gambar gambar kat atas tu semua gambar 2 tahun lepas, gambar adik waktu konvokesyen dia. Dia dapat tempat pertama (1st) dalam kelas tadika dia. Saja saya buat entri ni khas untuk dia sebagai kenang kenangan. 

Tahniah di ucapkan! 

I am very very proud with her sebab sekali lagi dia dapat tempat pertama (1st) dalam darjah 1 di sekolah rendah dia tahun lepas. Saya berdoa dan berharap dia akan berusaha lebih gigih lagi dan tingkatkan prestasinya dalam pelajaran sampai dia ke menara gading nanti. InsyaALLAH...amin

p/s = saya dengan adik perempuan bongsu saya ada persamaan!!! nak tahu?
cuba anda


  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥ 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA