13 May 2012

♥ Majlis Aqiqah dan Cukur Jambul ♥

Assalamualaikum

Lebih kurang dalam pukul 10pm td kami ber3 baru je smpai umah. Baru balik dari majlis aqiqah dan cukur jambul anak sepupu belah suami saya di felda redong segamat. Kami dah semalam kat sna. Jumaat petang tu kami gerak dari johor utk ke sana dgn mak mertua saya.

Majlis meriah juga. Ramai yg datang mendoakan. Anak saya pun tumpang sekaki td padahal majlis dia InsyAllah bulan 6 ni nenek dia buat kat kota. K jom la cuci gambar sekitar majlis tadi, malas nak bebel banyak sangat sbb mata da pedih, dari semalam xdapat nak tidur nenyak kat umah mak ngah

bukan main la saya excited bila mak ngah kata anak saya boleh join skali, tgk pagi² lg saya da pakai gaun polka dot kat anak saya, padahal majlis untuk baby yg kat sebelah ELVINA tu.

at last kesian tgk syg ummi ni berpeluh pakai gaun sbb majlis xmula² lagi, so ummi tukar kan baju biasa ja, rupanya majlis lepas zohor daa (gmbr terbaru lepas pantang slim x)

time ni kita orang buat 3 pusingan, smbil di iringi selawat ke atas NABI

amek berkat, gmbr seeking la

untuk puteri ni sbnrnya majlis ni ( faihana daisya)...baju pink tu ummi dia

makcik ni nak jg potongkan jambul kat si comel ni, apa lagi ummi dia sua je la

majlis da selesai time ni, letak je gmbr ni walaupun seeking jg

da lama xbegmbar reramai mcm ni, rasa kekok xtau plak nak senyum mcm mn, last jadi senyum kambing... huhuhu (nmpk kan eye bag tu yela semalaman xblh tdo)

bergambar ngan nenek nenek nya

 sebenarnya termasuk saya, ada lagi 2 org baby yang join majlis ni

  ♥ Princess and Prince Story ♥



 Photobucket 
♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA