17 June 2012

♥ Jom makan KFC ♥

Assalamualaikum

Yeay, semalam malamnya kami tiga beranak kuar g mamam KFC ditemankan dgn aunty Elvina yang datang dari KL semata-mata datang nak jumpa Elvina...kami kuar mam KFC pun sbb suami dpt voucher KFC rm20 (valid 30jun2012)  kat tempat kerja beliau.
Tak sempat nak ajak adik jalan pi mana pun sbbnya sabtu semalam suami saya OT setengah hari. Kawasan JB ni saya xberapa biasa nak jalan² xmacam dekat KL. Suami blk pun beliau dah penat sbb beliau jadi cameraman untuk satu event office beliau.

 Yeay...1st time gambar kami ber3...itupun xnmpak muka sicomel kami...dia da tdo la, best kena peluk dgn ayahnya

Elvina anak ayah...muka da ngantuk sbb sejuk...Elvina suka tempat yang sejuk...sbb dia kuat peluh

gambar sebelum kuar rumah

S.E.K.I.A.N

  ♥ Princess and Prince Story ♥
 Photobucket 
♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA