21 June 2012

♥ MyKid Elvina dah siap ♥

Assalamualaikum

Mykid Elvina dah siap lama da, saje nak update pasal mykid ni, sbb excited sgt. Lepas ni segala urusan yang memerlukan mykid menjadi senang la skit. Buat mykid ni kat kg suami, bila dah buat kat kg terpaksa guna alamat kg.Cantik x tarikh lahir elvina...ada yang lg best sbnrnya 4 nombor terakhir tu sgt sng nak igt.Yeayyy...

 inilah dia mykid si comel, skrg saya yang simpan.

p/s = lepas ni dah boleh buat pasport pulak, InsyaALLAH klu xde yang menghalang kami akan bawa elvina terbang jumpa OYANG nya di BUKITTINGGI INDONESIA pakej skali honeymoon kami yang dah postpone. Skrg tgh berkira-kira nak buka akaun untuk saving masa depan elvina pulak, tak tahu nak buka akaun mana.
Ade tak yang nak tolong bagi cadangan nih?

S.E.K.I.A.N

  ♥ Princess and Prince Story ♥
 Photobucket 
♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA