18 June 2012

♥ Pra HoneyMOON at Mines Wellness Hotel Kuala Lumpur ♥

Assalamualaikum

Pra Honeymoon ni selama 2 days n 1 night pada 25.06.2011.
Kami bermalam di sana di sponser oleh kawan adik punya mak..(yeay apa da punya bahasa..hahaha..xpe asal korang masih faham).Mak nya bagi hadiah kawin..TQ aunty.
Kami check in kat sana da nak senja juga spatutnya check in tengahari tapi husband saya ade kerja plak masa tu
Kerja kami kat sana cuma makan tido n merayau dalam mines shopping mall je..xsempat nak pusing se round di sekitar tempat tu...Bagi saya rugi sebenarnya kita x jalan² kat situ sampai habis (cakap untuk diri sendiri..hahaha)...sbb ada banyak tempat yang menarik kat situ. Meh la tengok sendiri gambar² yang sempat di ambil.

Mula mula kita cuci mata tgk dalam toilet je dulu ye

abaikan orang yang dalam cermin tu k

towel dan barang² mandian...yang dalam kotak tu nak tau x apa benda? sekali jarum dan benang la

merasa jg la saya bermandian dalam bar tab ni...al maklum la dekat umah xda bilik air yang super duper macam ni...org kampung ler katakan

sebelah bar tab ade tempat mandi air pancut (shower)

siap ade interkom lagi dalam toilet...canggih x?? igt kat hospital je ke yang ade?

yang xbest nye....huhuhu

sekali dapat katil single la...sbb masa kami check in tu semua da fully book..so xdapatla katil queen...at last kami tido kongsi satu katil je..hahaha

Lepas check in je kami siap² nak pi makan kat The Mines

 huhuhu..sedey...sbb xdapat nak naik benda alah ni pi pusing² sekitar the mines

menu tuk malam tuh...(utk pengetahuan korang makanan xdisediakan sekali dlm pakej kami menginap di situ)

Kali ni kita tengok view dalam hotel pulak ye

ini ruang utama hotel tu

papan tanda

Wahh ade landskap yang cantik kat hotel nih..

bagi chance la posing kejap..muka nak garang

saya pun nak juga gambar kat situ..hehehe

gambar ni di ambil pagi masa nak check out da

kasi zoomm in sket

good bye Mines Wellness Hotel

dalam banyak² alas gelas ni yg di bawa balik untuk kenang kenangan...nape xbawa toilet cantik dia je...hehehe

S.E.K.I.A.N






  ♥ Princess and Prince Story ♥
 Photobucket 
♥ Kalau anda suka boleh ♥ 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA