08 October 2012

♥Mentor 5 Nuh Hujan ♥

Assalamualaikum

Hi everyone...kali ni saya updated entry yang dah macam nak berhabuk je sibuk sikit 2~3weeks lately. Perkara ni terjadi 2years ago (2010). Maaf ye kalau tengok tajuk post kat atas tu, bukan saya ye yang pergi uji bakat tu, tapi my housemate (pangkat adik)..Sebenarnya saya tak merancang pun nak pergi sana, tapi budak budak ni pujuk rayu n ajak saya temankan mereka pergi auditions ni...memandangkan saya minggu tu tak ada apa planning jadi saya relakan jua..1st time tau teman orang pergi realiti program macam ni...neves juga sebenarnya..hahaha macam saya pulak yang nak di auditions kan... Tapi masa audition NUH ni mmg ramai gila bapak la orang, mostly men yang datang pi uji bakat mentor nuh ni..boleh kira berapa kerat je gurls yang datang kat sana...ciputtt je..so akan menjadi perhatian juga la bila kami masuk dan isi borang...huhuhu..pastu mereka ada juga yang pandang sinih dekat saya, maybe mereka rasa saya tak layak kot untuk dipertandingan, maybe sebab pakai hijab...huihui..maybe la kan..tapi tak,  anda semua tak perlu risau, kalau disuruh@dipaksa sama sekali pun saya tak akan masuk dalam program realiti macam ni, lain la percarian wanita muslimah anggun ke @pencarian hijab indah ke ha!! yang itu akan dipertimbangkan..eh tapi layak ke? hehe..tak pe anda boleh tolong jawabkan..haha..

Meh la cuci mata tengok gambar yang tak seberapa indah ni, maklum la camera murah bukan DSLR macam mereka yang lain nun. All pictures ni filter k original mai dari handphone murah


haha, kelakar gila, sapa yang pi audition ni, saya ke depa nih? muka terlebih penat pulak (natural is better)


depa berdua memang suka gila kalau bab bab nak bergambar bagai ni

uihh, kacak juga kan saya boleh amek gambar macam ni, ingat lagi masa study lecture memang suka la perspektif cenggini di aplikasikan di dalam lukisan

perkarangan TV3

inila budak dua orang yang suka sangat bergambar dan ber make up bagai
















  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA