11 November 2012

♥ Gelagat kami dua beranak ♥

Assalamualaikum

Hihi, ini adalah salah satu hobby kami dua beranak, asal nak keluar rumah je mesti nak pose dulu, asal nak pose je mesti nak keluar rumah pose sampai jumpa satu gambar yang paling best antara anak dengan ummi nya. Kami berdua elergik dengan camera, tambah tambah lagi elvina sekarang, dah pandai nampak je ummi pegang camera da senyum senyum, macam tau tau je ummi ajak amek gambar. Tak pe saya upload je semua, biar besar nanti elvina boleh lihat semua aksi manja dia dalam blog ummi ni.
Kalau rasa sakit mata, sila jangan lihat, boleh terus off laptop awak awak semua. ^_^











  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA