02 November 2012

♥ Majlis perkahwinan EZA & NUH ♥

Assalamualaikum

Majlis perkahwinan mereka berlangsung pada 16 september 2012 (wahhh untongla lepas ni nak celebrate annivesary cuti umum Malaysia Day, dah tak payah nak apply cuti bagai lagi). Majlis perkahwinan mereka di  adakan di rumah pengantin perempuan itu sendiri di Bachang Melaka. Hubungan saya dengan pengantin perempuan ni adalah Ex-clasmate masa jadi student dulu di politeknik merlimau melaka. Tapi kami bersama tak lama cuma dua semester kalau tak salah saya, sebab eza missing in action, dia tak mampu nak membawa bebanan couse Architecture yang kami belajar sama sama dulu. So dia decide untuk quit dari senibina. Serba sedikit tentang diri dia, seorang yang baik hati dan pemurah tapi ada garang sikit maklumla orang melaka la katakan..suara agak nyaring walaupun orang dia kecik je.

Congratulation!!! 
Wishing you lifetime of happiness

muka cemek elvina

still dalam kebingungan

lawakan pelamin eza nih, concept roses garden (abai kan semua orang yang ada fokus pada pelamin sebab tak kenal pun)

from me to you

we just married

gambar seterusnya adalah gambar kami semata mata
(maafkan kami ini gelagat kami anak beranak, sebab payah betul nak snap gambar elvina tengah senyum)
rasa sakit mata jangan tengok
sila off laptop anda ^_^







alahai comotnya anak ummi kalau hisap kopek...tak mo tak mo...tak chumelll la 




  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA