01 November 2012

♥ Majlis perkahwinan YANA & IRWAN ♥

Assalamualaikum

Majlis perkahwinan mereka berlangsung pada 30 september 2012. Sebenarnya mereka sudah bernikah dahulu 3 bulan lebih awal dari tarikh bersanding. Kebetulan masa pengantin ni naik pelamin dah ada isi dalam perut. Alhamdulillah rezeki mereka awal.
Majlis mereka ni berlangsung di rumah pengantin perempuan ni sendiri di Taman Mutiara Rini Johor Bahru. Hubungan saya dengan pengantin perempuan ini adalah Ex-officemate saya ditempat kerja lama. Sebuah majlis yang sederhana memandangkan masa majlis ini berlangsung hujan renyai renyai, tapi Alhamdullillah tidak lama lepas itu hujan pun berhenti. Tapi tema majlis mereka ni saya suka, sweet woo warna kombinasi yang mereka pilih

Pink + Turquise


mula mula elvina tengok hand bouquet yang ada pada pengantin perempuan

 lepas tu pandang kanan pengantin lelaki

 lepas tu dongak atas pandang pengantin perempuan pula

 pandang kanan balik

Haaaa! baru la dapat snap gambar elvina fokus pada kamera (dia buat pandangan 360 darjah sebab dia tengah pening mencari siapa yang panggil nama dia)

 lepas sudah makan beradap..nak sambung duduk atas pelamin sesi fotografi

mak andam touch up lagi sebelum sesi fotografi

Aunty awien, yang seorang ni pun sama tengah pregnant juga.

hahaha..elvina buat muka horror dia

yeayyy... otw balik rumah da

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA