13 November 2012

♥ Restoran Agus ♥

Assalamualaikum

Selamat datang ke Restoran Agus yang terletak di taman Impian Emas Johor Bahru. Sila masuk jangan malu jangan segan untuk order (wah da macam penyambut tetamu pula saya...hehe). Salah satu restoran yang menyediakan masakan indonesia, tapi kami datang situ bukan order hidang tapi asing asing sendiri sendiri. 1st time datang maklum la baru nak cuba rasa ada best ke tak best.



yang ini saya yang punya nasi goreng berlauk daging paprik!


Yang ini pula encik suami yang punya nasi goreng berlauk seafood halia kalau tak salah. hihi..dah lupa maklumla entri ni da basi

 yang ini memang sedap sangat namanya kerabu ikan bilis.


Interior dalaman nya memang superb, terasa macam makan di rumah bila berada di situ 


Cuma pengcahayaan sahaja yang sedikit kurang mungkin owner kedai nak mengekalkan elemen romantis dalam restoran beliau.


Tapi pada pandanngan saya mungkin boleh tambah sedikit pengcahayaan sebab kalau ambil gambar tak berapa nak cantik lah 


Our little star Princess Nur Elvina


Memang tak dapat dipisahkan dengan puting dia


orang makan dia pun tak mau ketinggalan


Masa ni tengah sibuk tengok gelagat orang

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA