31 December 2012

♥ Awak follow, saya follow balik ♥

Assalamualaikum

Konsep saya mudah, awak jadi follower saya, saya akan jadi following awak balik. Tak salah kalau kita ramai kan rakan rakan blogger yang baru berjinak jinak macam saya.
Terima kasih kepada Encik MohdShukrimat yang sudi jadi follower saya yang ke-2

INI BELOG BELIAU


  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

4 comments:

mohdshukrimat said...

1. Terima kasih kerana mempromosi blog saya. Saya berblog untuk suka2 saje & untuk mengasah skil menulis yang dah lama ditinggalkan. Serta untuk berkongsi pengalaman dan tempat menarik yang dilawati samada di dalam negara atau luar negara.

2. Adik yang pegi selection @ KYSM itu hari dapat tak?. Pendaftaran minggu lepas kan iaitu 5/1/13. Saya ke sana pada 1/1/13, hantar anak sulong saya. Beliau sekarang @ tingkatan 5.

Nur Afridayati said...

@mohdshukrimat...tiada sebarang jawapan dari pihak axiata yang menaja adik saya sama ada layak atau tidak...itu yang menghairankan kami sekeluarga..takpe la mungkin bukan rezeki adik di situ..terima kasih

RaisyaSukor said...

saya dah follow awak... hehe.. saya pon blogger baru, simple je blog saya tu.. do view kay.. ;)

Nur Afridayati said...

@RaisyaSukor TQVM..saya dah follow

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA