07 December 2012

♥ Ultrascan Puteri Nur Elvina bt Mohd `Aidil ♥

Assalamualaikum


ultrascan yang pertama 16.09.11 (3 bulan kandungan)


ultrascan yang kedua 17.10.11 (4 bulan kandungan)
tengah kemaruk nak scan lagi konon nak tengok la boboi ke gegurl, sekali pun tak tunjuk la


ultrascan yang ketiga 28.12.11 (6 bulan kandungan)
masa ni nak tengok kepala baby dah turun bawah ke belum, sekali belum turun la, sampai ke sudah. Ni last scan sebab ada terbaca jangan scan selalu tak bagus untuk perkembangan bayi dalam perut, sejak hari itu memang takut da nak scan, melainkan atas arahan doctor.


  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA