21 January 2013

♥ Berbelah bahagi antara tabita @ adha skincare ♥

Assalamualaikum

Maaf ye tajuk entri macam berbelah bahagi nak pilih calon suami...ishhhh kena buat solat isthikarah ni minta petunjuk sama A atau B? off course la A kan sebab nama husband i Aidil n i Afri..amacam ngam tak..nama dua dua AA kan (nak tanya skit korang dulu before kawen ada tak wat solat isthikarah???, i ade buat dan Alhamdulillah terima petunjuk dalam bentuk mimpi, ape mimpi tu cer cite sikit, tak mo la biar la rahsia k, yang penting bukan mimpi basah...hahaha 18sx plak) ..

Ok la back to our original topis just now, sebenarnya saya nak minta belas kasihan dari uollllss semua which one better Tabita O Adha Skincare??? pls answer me???pls pls pls...sebab banyak juga saya buat google pasal dua dua produk di atas tu, tapi da konfius mana yang paling bagus dari segi keberkesanan, bukan dari segi harga ok, harga dah tentu la Tabita mahal lagi kot berbanding Adha skincare...tapi dua dua produk tu memang original from Indon..(amboi kau cakap elok skit boleh tak, sebut la betul betul...marah betul aku kalau dengar orang cakap Indon, salah ke kalau sebut penuh Indonesia? sebab aku ni pun Indon juga sbb tu terasa..tgk aku pon cakap indon!!! nanti kalau mama aku dengar kecik hati beliau,  cuba kalau aku cakap korang sakai? marahkan sebab yang ori betul betul dalam malaysia ni orang asli ja pun) ha kan!!! sekali lagi saya suka terpesong dari tajuk karangan...maaf ler..ter emo skit pasal bab bab begini...im touch ok!

So jasa baik korang amatla saya sanjungi, sekiranya ada yang pakai Tabita @ Adha silakan komen di blog picisan saya ni, memang saya nanti nanti kan komen uoollls semua. Salah satu sebab saya nak tukar produk adalah faktor parut jerawat yang datang sebiji sebiji masa time period susah giler nak hilang sekarang, adakah sebab faktor umur yang nak mengjangkau ke BMW 3series?..Ohhhh no i was very sensitive about age, because almost reaching 3 figures..uhhh seram mak nokkk, lagi satu sebab saya tengah mencari produk yang boleh kecilkan pore..dua dua produk tu memang ade tulis boleh kecilkan...

pada yang tak tahu apa tu tabita dan adha sila lihat gambar di bawah

  ini la Tabita
dan yang bawah tu adalah Adha
P/s : sebenarnya saya dah terbeli pun produk adha ni tengok la dalam 2 atau 3 hari sampai la kat tangan saya..tapi saya berharap sangat feedback dari korang semua yang dah pakai atau tengah pakai dua dua produk di atas tak kisah la baik atau buruk saya terima dengan dada yang lapang....pleaseeee...saya mohon..huhu..kalau ada yang dapat lagi murah dari saya pun boleh bagitahu juga...sebab saya beli adha ni RM140 kalau Tabita saya survey dalam RM 330

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket
♥ Kalau anda suka boleh ♥

57 comments:

Salwati Sapei said...

Pakai lah A-dha, puashaty..huhu
bace nih

http://watiezkrazytouch.blogspot.com/2013/01/day-22naked-face.html

Nur Afridayati said...

hehehe...da sampai kat tangan pun kak...TQVM

areqil said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hye next time nk bli adha skin care boleh contact sya only rm120..email sya di ar3qil@gmail.com

Nur Afridayati said...

ok..thanks ya

Anonymous said...

hye..untuk harga produk adha yg murah boleh sms 0125660394..harga untuk reseller..

Nur Afridayati said...

@Anonymous

berapa awak jual???

Anonymous said...

saye ade jual set adha rm110 1set , boleh SMS/whatsapps saye 0183668960

Nur Afridayati said...

@Anonymous
termasuk serum ke u jual?

Anonymous said...

cik nur so far u da kai je adha tu..ok x

Anonymous said...

Tabita dikatakan ada campuran merkuri..try dulu cari kelulusan KKM sblm pakai.

haniza halim said...
This comment has been removed by the author.
haniza halim said...

tabita tiada surat kelulusan dari kkm,hati2 jika ada yg mengatakan tabita ada surat kelulusan.saya sendiri yg menjual tabita dan adha.set exclusive tabita saya rm295.00 nak sharing info boleh whataaps saya call n sms 0123725506 niza

Nur Afridayati said...

@Anonymous
So far Alhamdulillah..saya pakai ok..berkesan..dan xde pengelupan tu yang penting..^_^

Nur Afridayati said...

@Anonymous
Thanks dear for your concern.. ^_^

Nur Afridayati said...

@haniza halim
Thanks dear for ur info

D said...

ok ea adha ni?????u actually dh pkai adha or tabita?knpius sudah he3

Nur Afridayati said...

@D
Alhamdulillah effectively with me!!!..tak caya u tengok je la entri i selepas entri yang..semua ori k..i xpakai bedak langsung just colek lip ice n eye liner je

Nur Afridayati said...

@D
i pakai Adha dear..cuba la

emma said...

beli la dgn sy cuma rm100(add rm6 postage) termasuk serum..promosi sehingga penghjg bln mei 2013
cpt2 dapatkan..tq ^-^

shacha said...

sis ema,watsap ada? 0124018761

Anonymous said...

Adha ada klulusn kkm ke?

norliza said...

A-DHA Beauty Care only RM 100 (Set pink @ HIjau ) with Serum and free postage...whatsapp / sms me 019-7364199

haida yusof said...

Saya ada jual adha rm100 je ada free gift lg aura white pn ada rm130 call 0172443436/0193411046 tel or sms tq

haida yusof said...

Better try adha.. Tabita ada merkuri.. Bahaya utk kulit sis..

Anonymous said...

I ada jual a-dha whatsapp 0149122036 untk check harga ccomfirm pqling murah..

mulyosari nisa said...

Sy pakai tabita so far ok je, xd maslh adha tu x penah try ler.... huhuhuhu
But wat sy tabita the best la......

mulyosari nisa said...

Klow i gune tabita, so far ok je xd mslh....
Buat i tabita lagi best psl i guna mmg sgt sgt sgt bekesan.
..~@^_^@~

mulyosari nisa said...

Sy pakai tabita so far ok je, xd maslh adha tu x penah try ler.... huhuhuhu
But wat sy tabita the best la......

mulyosari nisa said...

Sy pakai tabita so far ok je, xd maslh adha tu x penah try ler.... huhuhuhu
But wat sy tabita the best la......

mulyosari nisa said...

Sy pakai tabita so far ok je, xd maslh adha tu x penah try ler.... huhuhuhu
But wat sy tabita the best la......

mulyosari nisa said...

Sy pakai tabita so far ok je, xd maslh adha tu x penah try ler.... huhuhuhu
But wat sy tabita the best la......

mulyosari nisa said...

Sy pakai tabita so far ok je, xd maslh adha tu x penah try ler.... huhuhuhu
But wat sy tabita the best la......

mulyosari nisa said...

Sy pakai tabita so far ok je, xd maslh adha tu x penah try ler.... huhuhuhu
But wat sy tabita the best la......

mulyosari nisa said...

Sy pakai tabita so far ok je, xd maslh adha tu x penah try ler.... huhuhuhu
But wat sy tabita the best la......

mulyosari nisa said...

Sy pakai tabita so far ok je, xd maslh adha tu x penah try ler.... huhuhuhu
But wat sy tabita the best la......

Afrina Ismail said...

@mulyosari nisa
bagussss ek...bape u beli 1set...teringin juga nak mencubanya hehe

Noorul. TueCapital said...

hi.. sy jual adha 1set with serum RM90.. original..tgh buat promosi.. Fb Chumel Centre. 0126220032

Noorul. TueCapital said...

hi dear i de jual Adha 1 set with serum RM90 shj, original set.. i tgh uat promosi.. add fb i Chumel Centre, 0126220032 tq

Noorul. TueCapital said...

hi.. sy jual adha 1set with serum RM90.. original..tgh buat promosi.. Fb Chumel Centre. 0126220032

Noorul. TueCapital said...

hi.. sy jual adha 1set with serum RM90.. original..tgh buat promosi.. Fb Chumel Centre. 0126220032

Noorul. TueCapital said...

1 set only RM 90 original tgh promosi, whatsup sy 0126220032

Nasz Eyza said...

Semakin murah pulak adha ni..tah ori kew x nokk..berhati2 mgunakan produk yg xde kelulusan kkm...tabita skin care boleh digunakan sekiranya betul2 ori...yg mgandungi merkuri tu tabita palsu..saya mgunakan tabita ni dah 1 years..ok jer..toner pun ok...xde pulak kesan kering berupa serpihan yg di war2 kan oleh setengah pihak..klau x percaya..email kkm sndiri tanye..i harga tabita skin care..trial set rm 139.regular set rm280..exclusive set rm320..selamat mencuba tabita skin care ori..order la yer

Nasz Eyza said...

Semakin murah pulak adha ni..tah ori kew x nokk..berhati2 mgunakan produk yg xde kelulusan kkm...tabita skin care boleh digunakan sekiranya betul2 ori...yg mgandungi merkuri tu tabita palsu..saya mgunakan tabita ni dah 1 years..ok jer..toner pun ok...xde pulak kesan kering berupa serpihan yg di war2 kan oleh setengah pihak..klau x percaya..email kkm sndiri tanye..i harga tabita skin care..trial set rm 139.regular set rm280..exclusive set rm320..selamat mencuba tabita skin care ori..order la yer

Eiba Ratibah said...

Adha tu ade kelulusan kkm ke x? I pakai tabita,tp da bhenti da,da 6bulan pakai..

azrun hafizah said...

setakat ni Tabita Skincare takde masalah...sis sendiri pakai...jerawat memang susah nak tumbuh & bekas bekas hitam jerawat tu cepat hiSet Exclusive RM 280.00 Set Regular RM 250.00...Sis pun ada jual loose item tabita

HafiQa NaBiLa said...

Knp sis dh stop tabita...share skit

nurul aqilah said...

Ada yang boleh jual adha area melaka tak?

Nurizz Insyirah said...

Sye ade jual adha..ni ambik dri kilang die.. kebykkan yg jual skng semua packaging lama... yg bru packaging laen..set ekonomi sekli serum xsmpai pun Rm80..yg set exclusive sekali serum Rm110..yg set exclusive ade 7 brg.. yg ekonomi ade 4 brg..serius puas hati.. tp cre pakai nye pun ade jgak..

Sarah Yusof said...

kawan ada jual rm100 siap serum, kalau nk beli boleh amik sekali., brg sampai terus u boleh dtg amik kat i, abis cite

nurul aqilah said...

Boleh bagi no awak tak. Nk try Adha 😊

Noorharyani Mansur said...

Saya ad jual adha rm85 skli serum whatsapp 0195414467 tq

Noorharyani Mansur said...

Saya ad jual adha rm85 skli serum.whatsapp 0195414467

noor azlina bakar said...

dimana nk beli tabita ni..takut gak nk beli kt sebarangan
tmpat yg xori....

noor azlina bakar said...

dimana nk beli tabita ni..takut gak nk beli kt sebarangan
tmpat yg xori....

noor azlina bakar said...

dimana nk beli tabita ni..takut gak nk beli kt sebarangan
tmpat yg xori....

nurul wahida mohammad said...

tabita jangan pkai berbahaya ade kimia i dah pernah guna tabita n wonder glow tekstur sama ja dan macam adha jugak . better sis try janna lawwa sebb sy guna okay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA