23 January 2013

♥ Ilham Resort Port Dickson ♥

Assalamualaikum

Terkenang zaman single mingle dulu waktu kerja di Perunding KCT ni...rasa dekat sini la kenangan banyak gila kot...(ade happy, ada nangis, ada gosip, ada peminat tiap tiap hari dapat breakfast free siap delivery sampai kat ofis lagi kot, memang kantoi la dengan dia orang semua, kadang kadang lunch pun free, asal nak bayar je, cashier kata ada orang belanja, senyum je la..tapi pasal lunch tu memang saya tak cerita kat sape pun..sebab malu takut nnt ade lagi gosip.hehehe...dan sampai sekarang saya tak tahu siapa hamba Allah yang pemurah sangat tu). memang terbaik la kawan kawan kat sini yang pernah saya jumpa selama hidup saya...huhuhu..rindu saat saat itu...bila la dapat jumpa kalian lagi....Kawan kawan semua bila nak buat gathering kita nih? jadi ke idak...kita together gether lagi nih...

Asal dah jumaat masing masing ligat fikirkan aktiviti untuk hari sabtu, memang happening habis....bestnye..kalau tak ke pawagam ramai ramai kami ke bowling, kalau nak jauh sikit kami pergi la sungai congkak semenyih tu berkelah ataupun pi bercuti macam tajuk entri kali ni...paling selekeh pun makan KFC sama sama...huhuhu..rindunye korang semua...

Tapi sejak salah seorang dari kami memulakan langkah untuk berhijrah ke syarikat lain, kami dah tak macam dulu...sorang demi sorang missing in action dalam company tu..macam da berjangkit pun ade, macam ade virus tegar yang menguasai diri memasing..sedih nye...adalah sebab sebab nye kenapa terjadi begitu...itu biarla rahsia kami selamanya...

Tapi kami still keep in touch with other until now, walaupun ramai yang da berkeluarga dan dah ada anak siap berlumba lagi siapa anak paling ramai...bhahaha...

Saat yang paling tak dapat dilupakan adalah bila masing masing dapat mengaler beramai ramai di bilik tracing..best wooow..bila ramai ramai berhimpun semata mata nak mengaler, sambil sambil tu ada je la lawak yang akan keluar dari mulut masing masing , memang kelakar sangat masa ni semua, sampai gelak sakit perut la ade juga sampai keluar air mata ...hahaha...siap kita punya supervisor datang masuk konon konon nak buat sport check kami buat ape, skali dia pon joint ketawa....bhahaha..aptb la....wahhhh rindunye saat itu..rasa nak nangis..huhuhu

Tak silap saya ini ialah percutian kami berramai ramai sebelum sorang sorang membawa diri..

bergambar selepas 2D1N di sini

 ni geng gegurl gegurl (masa ni anak dara lagi semua)

 bergambar dalam aparment yang kami menginap

 sekali lagi bergambar re ramai macam ni

 gadis gadis ayu..muka masing masing tak ready..bhahaha

 haha, gegurl k yang control pool ni..yang laki semua bersusun je tepi pool tu..bagi penghormatan pada kami..hahaha (takut kami buli dia orang la tu)


 masing masing muka da pucat kesejukan berendam lama sangat kot

 sampai sekarang saya tak faham macam mana gambar ni terjadi  (konfius!!)

 makin bertambah, tapi yang bawah ni of coz la, sebab dia orang da tunang

 ni sham punya kerja, dia nak amek gambar ngan kakak angkat dia..katenye ..budak ni org 1st yang tegur saya bila saya masuk kerja dekat sini, maklum ler meja sebelah sebelah kan, takut saya cakap dia sombong la tu....hahah..tapi dia ni memang terror la kalau nak buat lawak taik dia...hahaha

 di persisiran pantai PD nak cari orang yang tengah bercinta di malam hari..hahaha

 oHHH flawless gitu kulit muka saya masa ni..skrg hampeh..nak kulit muka macam ni balik!!!

 happening kan kami semua..ni la salah satu acara bila kami tension...gather gather macam ni ler

 bergambar dengan si empunya keta Myvi baru (wani tudung biru tu )

 berangan konon sendiri punya..huhu

 ni lagi satu, saya pun lupa macam mana boleh amik gmbr berdua mesra macam ni, macam couple pun ade, tapi tak pernah kottt..kawan ja pun..tak silap wani yang amik ni..kena tanya dia kenapa dia amik gambar ni balik..bhahaha
 calon calon ustazah pilihan...hehehe

hahaha, ramai cakap gambar ni nampak saya macam gengster..

p/s : I hope someday, we all can meet again...MISS ALL OF U MUCH!!!!

Ohhh lupa nak promote, kalau ade sesiapa yang merancang untuk bercuti bersama keluarga boleh datang ke Ilham resort ni, sebab tempat dia memang best, apartment dia pun ok, ade tempat utk buat BBQ,  ade karaoke lagi ye,  sempat juga la saya keluarkan suara jantan kat pentas tu di malam hari..bhahahaha


  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

6 comments:

evangelistaNiL said...

ala tak ajak pun heheh

Dr Aisyah said...

Salam perkenalan... singgah sini blogwalking.. jemput ke blog saya www.draisyahafiz.com

Nur Afridayati said...

Thanks guy....coz support me ;-)

BEAUTY BIZZ SKIN CARE said...

Hahaha... rindunye masa ni kan.. masing2 sume kepala gila2.. jumpa pool sume jd cam org x betol.. haha

Nur Afridayati said...

Hahaha,tahu xpe.agak agak kalau jumpa sekarang blh lagi kepala gila gila,walaupun da de anak memasing

NZ Trendy & Beauty said...

sy ada jual tabyta gold keluaran Malaysia n ada KKM..utk info add fb sy

https://www.facebook.com/nz7487?ref=tn_tnmn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA