06 February 2013

♥ Malay Colloge Kuala Kangsar @ Kolej Melayu Kuala Kangsar ♥

Assalamualaikum

Pada yang tak tahu mungkin kamu boleh baca entri saya sebelum nya dulu ye


dan sambungan nya pada entri yang di bawah ni pula


Apa yang saya boleh katakan 
Alhamdulillah... 
Syukur ke hadrat illahi...

Saya antara kakak yang paling bangga bila melihat adik adiknya berjaya dunia akhirat, apatah lagi jika perasaan seorang ibu mesti lagi bangga kan (alhamdulillah..amin). Ini yang dinamakan tuah ayam nampak di kaki tuah manusia tiada siapa yang dapat menduganya..

Dua hari lepas adik saya alif  (Mohd Putra Alif) ni ada private message saya memberi tahu beliau dapat tawaran melanjutkan pelajaran di Malay College Kuala Kangsar, rasa kamu di luar sana yang sedang membaca entri ni pasti tahu kolej tersebut, dan rata rata juga pernah juga menyimpan impian untuk melanjutkan pelajaran di sana kan? begitu juga lah dengan saya pernah simpan cita cita nak belajar di sana, tapi tidak mengapa mungkin rezeki saya tak ada di situ mungkin di bidang lain, siapa tahukan...lalu Allah tunaikan juga impian saya tu dengan memberi peluang kepada adik saya untuk belajar di sana..

Apa yang saya tahu di sana memang best sangat...sebabnya siapa saja yang terima tawaran melanjutkan pelajaran di sana In Sha Alllah, masa depan nya memang sudah terbentang luas pada masa akan datang, jika di izin kan Allah dengan lafaz KUN FA YA KUN maka jadilah ia seorang pemimpin...

Tahniah di ucapkan kepada Alif, semoga segala urusan nya di dalam sana nanti dipermudahkan dan keluar dengan jayanya..(MCKK)..

Allah S.W.T lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hamba hambanya. 
In Sha Allah
Amin
(hasil tulisan saya tidak bermaksudkan apa apa hanya sekadar berkongsi kegembiraan)






  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

2 comments:

Mohd Sukri Bin Mat said...

Tahniah. Semoga beliau dapat menggunakan peluang ini sebaik mungkin.

Nur Afridayati said...

Terima kasih en @mohd sukri bin mat. In Sha Allah dengan izinnya.Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA