15 March 2013

♥ Hospital Kulaijaya Johor ♥

Assalamualaikum

Automatic published!!!

Weekend lepas tak ke mana pon, just follow montot ayah, ikut ayah pi personal office dia je..
Boring tok sah cakap la, kami dua beranak ni sampai tak tau nak buat apa..
tak keruan dibuatnya
Kalau ikut pon dok melangut je la..
Dengar je la ayah tengah buat talk and presentation dengan client dia
Lepas abis talk tu..
Dapat la jalan kejap..
tu pun pusing pusing dalam jusco bukit indah
Tak beli apa pon..
Window shoping je
and survey kasut crocs fesyen ala ala wedges tu.
Ingat nak beli la, try punya try..
selak belakang tapak kasut...
Zasss..
telan air liuq..
mak ai RM200+++
erm..letak balik la..
next time la beli..
Pakai memang da comfortable, memang sesuai la dengan harga nya kan.
Keesoknya hari nya kami melawat anak buah yang sakit
di Hospital Kulaijaya
Deman panas yang memang panas sampai kuman dalam badan tinggi
Tu yang kena tahan wad tu..
Tapi memang serius kalau tengok budaknya tak nampak langsung dia demam
Kuat betul semangat budak ni

inilah si budak yang kuat semangat ni..tengok siap peace lagi..namanya si tembam ni wafik sufian

 as usual, harus ada gambar anak beranak


 dah susah sekarang nak ambil gambar si kecik ni yang betul betul ready

 letih...suruh si EL ni pandang camera..gerammm

da main cak ar cak ar pon tak jalan..last ummi yang terlebis sengeh..
El lebih bahagia gigit pen dia, kadang kadang ni je la masa untuk bonding time luvly family, memandangkan kami parent yang bekerja!!!

selalu ini la yang terjadi...gambar anak da chomel, gambar ummi plak tak chomel

I wish my niece a speedy recovery. 
Amin.

~ Peace no war ~

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

4 comments:

umie said...

singgah sini..salam perkenalan..:-)

Anime_X_United said...

Follback my blog ya http://animexunited.blogspot.com/ thaks :)

Nur Afridayati said...

@umie terima kasih kunjungan anda akan di balas sebentar lagi ^_^

Nur Afridayati said...

@Anime_X_United
terima kasih, kunjungan anda akan di balas juga sebentar lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA