30 April 2013

♥ Bukit Batok Singapore ♥

Assalamualaikum

Wedding invitations again...
Di Bukit Batok Singapore 28/04/13.
Pasangan yang diraikan

Dedi Affandi
&
Istyana

bertempat

Di Dewan Bukit Batok

Sepupu belah suami punya, tapi suami sekali lagi tak dapat joint.
Sebab leceh, nak kena declare dengan orang atas baru dapat pelepasan pi oversea walaupun singapore yang sekankang kera tu jauhnya...
Kali best skit wedding nya...
Sebab saya suka ada satu segmen bergambar siap ada props lagi and speech pada pengantin.
Makanan dia pon saya suka sangat...semua pon sedap...
Paling best banyak dessert @ pencuci mulut yang comel comel gitu..

 comel kan...siap ada benda benda alah ni...amek gambar dulu and then orang tu cuci 2keping satu kita keep n satu lagi maybe dia orang akan buat satu album khas untuk tetamu yang datang beserta dengan ucapan yang kita wish pada pengantin!!!

so lepas ni boleh praktik kan untuk majlis adik plak...sweet sangat tgk semua tetamu yg datang and ambil gambar dan post yang comel comel dengan props yang diorang sediakan..

ni saya scan, yang dari camera photografer punye.

ini lah segmen bergambar n wish tu..

 Sumpah....bulat gila muka saya kalau pakai inner melekap pipi nih...haissss..muka dah la memang macam pau..

dah xnak pakai inner tu lagi....mahai kot beli..rm35 koleksi dari Adam&Hawa







 ini antara manisan yang ada

 ohhh noooo, saya termakan nasi beriani lagi...spoil diet lagi...camner ni...raya dah dekat

 ber background berbelakang kan pelamin pengantin nun jauh....

 ini la pengantin nye

 my out fit of the day...kembang semangkuk

saya suka gambar candid!!
pipi ku bulat nyaaaaa

Dedi affande & Istyana

 bukit batok

comel tak saya




  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

29 April 2013

♥ Pinky Friday ♥

Assalamualaikum


Sekadar entri kosong..
Tak tau nak borak apa kali ni...
Nak kata pink lover rasa tak kot...tapi sejak ada baby girl ni minat terhadap pink sangat mendalam..
Asal tengok pink je jatuh cinta, asal jatuh cinta je pink..
hahaha
tambah tambah kalau baju baby, permainan baby atau apa saja yang berkaitan baby kalau boleh semua nak pink..siap note2 ayah pon paksa pilih pink..wawawa
In my collection dari segi pakaian, rasa boleh kira bape helai je pink kot..
Tapi tetiba jumaat yang lalu gatai plak nak pakai kebaya songket pink terang benderang tuh..
Baju zaman single mingle dulu..muat lagi k..kira dah kuruih skit la..dari lepas bersalin hari tu
Tapi baju tu saya tak pakai 1set...saya pakai baju je...kalau pakai 1set rasa segan dan macam terover plak nanti..dengan bling bling nye..saya mix n match kan dengan skirt kembang bawah fesyen sekarang tuh la..yang biasa di pakai dengan peplum (baju saloma).

 sedar sedar je pagi pagi sebelum mandi..mata dah merah sebelah..tak tahu kenapa.

 ada perasan apa apa tak dalam gambar ni

 maaf la, kurang rehat sejak kebelakangan ni...asik lambat je tido nye..tu yang dapat mata panda tu

 bila pakai baju pink ni...tetiba terasa baby gurlzz plak... uwekkkk (cepat  ambil baldi nak termuntah dengar)

 malu nak sengeh...hihi

ohhh mancung rupanya...hahaha...aminnn
  
  
  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

28 April 2013

♥ Special gift from grandma ♥

Assalamualaikum


Thank You Nenek
Elvina sayang nenek lebih la

 Hahaha....gaya el macam kena risik dengan bakal mak mertua..


 nak bagi pakai terus ke x, takut bagi pakai nanti hilang, sebab tangan el ni gatai je nak menggaru telinga dia.

susah payah nenek datang dari kota tau, semata mata nak jumpa el....nak bagi special gift ni...TQSM nenek.. (jatuh chenta dengan kotak emas ni..punya la kiut kaler dia)



  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

27 April 2013

BATCH 7 ♥ BAWAL DOUBLE SIDE TUDUNG 4SEGI + free gift brooch comel ♥

Assalamualaikum

Cara Pembayaran

bank in / transfer ke

CIMB = 08040039939522 (NUR AFRIDAYATI ISMAIL)

MAYBANK = 162562001935 (NUR AFRIDAYATI ISMAIL)

AMARAN !!! 
BUKTI PEMBAYARAN HARUS DISERTAKAN BAGI MENGELAKKAN DARI SEBARANG PENIPUAN

ATAU ANDA BOLEH WHATAPP @ WECHAT @ LINE TERUS KE

013-4594769

ATAU EMAIL KAMI DI

elvinabiz@gmail.com

 LIKE & SHARE PAGE KAMI 


Dan follow kami di instagram

@herbyelvina

 Mudahkan???


  Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F01
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)

  Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F02
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)

  Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F03
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)

  Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F04
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)

  Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F05
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)

 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F06
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)


 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F07
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)



 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F08
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)



 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F09
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)



 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F10
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)



 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F11
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)



 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F12
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)



 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F13
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)



 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F14
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)



 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F15
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)



 Jenis = bawal double side empatsegi
Material = depan belakang corak lain lain
Kod = F16
Harga = RM 25 dan free gift brooch comel (RM6 postage)


  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA