13 April 2013

♥ Google Hangouts ♥

Assalamualaikum



bervideo call dengan adik di perth australia, bakal adik ipaq di kuala lumpur and me di johor bahru

1st time cuba benda alah ni..tu pon bakal adik ipar ni invite, tidak memang tak kan tau la sampai ke tua..sebab saya tak berapa nak suka sangat bervideo call bagai ni..jumpa life la senang..

Tapi memang lawak gila..sebab tengok gelagat diorang sorang malu malu depan kakak, sorang lagi malu malu depan bakal kakak ipar...apa lagi tak nak bagi dia orang malu saya riuhkan la keadaan...so siapa suruh invite kan..nasib la dapat kakak lawak macam ni...sebab nya diorang life videocall tapi saya tak, sebab pc office ni tak ada webcam..so hadap je la profile pic saya..

Ok bye, just nak share benda ni je pon..best cuba la ye...tapi jangan lupa invite saya k


  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA