06 April 2013

♥ Jomheboh Plaza Angsana ♥

Assalamualaikum


Jomr jom jom jom
Jom heboh heboh

Baru kali ketiga pergi ke jomheboh sejak ia diadakan
Asal plan nak pergi pagi, tapi tak jadi tukar pergi tengah tengah petang yang panas bedenting tuh
Nak pergi sangat kan...
Hadap la panas panas terik tuh
Umat ya Allah punya la ramai..
Sesak giler..
Sesak orang, sesak kereta dan sesak nafas den ni...dengan bau bauan yang kurang menyenangkan fikiran ni..
Yang lawaknye..el boleh rilek je tido dalam stroller tu macam tak da apa apa yang berlaku...
padahal bising gila kot..dengan ada dua stage yg tgh on show, satu main stage dan satu lagi hotlink punya stage..
Kebetulan kami sampai tuh, tomok tengah nyanyi..layan la kejap
Dah boring pusing la keliling tu..Lebur juga la duit rm60 
Dia yang best tu semua barang setiap beg tu rm10 je..
Pastu dapat recycle bag yang lawa lawa..
Saya pulak memang ada simpan semua beg beg recycle macam tu...bukan hobi tapi sayang nak buang


 on the way ke jomheboh...now she so in love with the birds..



 Ohhh kesan kesan penuaan macam dah nampak je...tidakkkkk..takutnye nak masuk 3series







 tomok tengah nyanyi masa ni, tengok dia teringat anak lelaki gebus dia arrian..comel gila dalam keek tomok..pandai pulak buat mimik muka

 sesak sesesak nafas den

 gambar dulu sebelum kuar rumah

 ummi terus mencuba suruh el ni pandang camera

cantik dah gambar ni dia senyum, tapi spoil tak pandang juga

nampak tak main stage kat belakang sana tu

selamat menjamu mata sampai terlelap k. (:

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA