01 April 2013

♥ The Manhattan FISH MARKET ♥

Assalamualaikum

 Lunch treat by boss on monday 25/03/13
Auto publish

 what do you call a BIG FISH who makes you an offer you can't refuse?

this is my dessert....menyosal den order dessert ni..terasa muak bila makan banyak sgt..sebab main menu pon dah ade cheese juga..sedap memang sedap ar.

 this is we call Fried Giant Platter

  this one Manhattan Flaming Seafood Platter

and the last one Grilled Galla Platter

Feedback dari saya..Ok ok la, walaupun this is 1st time try kan. Rasa dia tak banyak beza pon sebenarnya dengan menu menu lain yang kami order tu..nama pun diperbuat dari ikan..so semua pon rasa ikan la...for me i prefer the last one Grilled Galla Platter..Harga no bad semua 50+++ ke atas untuk satu platter ni, tapi makan puas hati la sebab banyak giler, kalau datang suami isteri order satu sudah, belum tentu boleh habis..kami yang datang 10 orang ni pon order 4 menu je..tu pon jenuh la nak perabiskan, bukan menu ni je yang ade ye, banyak lagi menu ala carte pon ade ye. Masa ni kami makan dekat jusco tebrau, tempat lain tak tahu la ade ke tak.


 bila perut sudah kenyang hati jadi girangla nak bergambar

we all not ready yet!!

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

4 comments:

shahrazali said...

wow...deliciousmiciouslicious.... hehehe....

Nur Afridayati said...

@shahrazali
hehehe...mesti terliur kan...cuba la...boleh kembung perut juga la makan ni..sebab banyak sgt

Nana Liena said...

hehe.. tak pernah singgah..tgk harga pun macam nak tak nak ja keluarkn duit dr dompet..hehe..tambah2 lg bila me ni alergi skit dgn seafood..huhu

Nur Afridayati said...

@Nana Liena
ala rugi nye ade alergi pada seafood, hahaha...kami pon berani masuk sempat boss yang belanje..tidak mimpi la nak masuk sini...hahahaha ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA