29 April 2013

♥ Pinky Friday ♥

Assalamualaikum


Sekadar entri kosong..
Tak tau nak borak apa kali ni...
Nak kata pink lover rasa tak kot...tapi sejak ada baby girl ni minat terhadap pink sangat mendalam..
Asal tengok pink je jatuh cinta, asal jatuh cinta je pink..
hahaha
tambah tambah kalau baju baby, permainan baby atau apa saja yang berkaitan baby kalau boleh semua nak pink..siap note2 ayah pon paksa pilih pink..wawawa
In my collection dari segi pakaian, rasa boleh kira bape helai je pink kot..
Tapi tetiba jumaat yang lalu gatai plak nak pakai kebaya songket pink terang benderang tuh..
Baju zaman single mingle dulu..muat lagi k..kira dah kuruih skit la..dari lepas bersalin hari tu
Tapi baju tu saya tak pakai 1set...saya pakai baju je...kalau pakai 1set rasa segan dan macam terover plak nanti..dengan bling bling nye..saya mix n match kan dengan skirt kembang bawah fesyen sekarang tuh la..yang biasa di pakai dengan peplum (baju saloma).

 sedar sedar je pagi pagi sebelum mandi..mata dah merah sebelah..tak tahu kenapa.

 ada perasan apa apa tak dalam gambar ni

 maaf la, kurang rehat sejak kebelakangan ni...asik lambat je tido nye..tu yang dapat mata panda tu

 bila pakai baju pink ni...tetiba terasa baby gurlzz plak... uwekkkk (cepat  ambil baldi nak termuntah dengar)

 malu nak sengeh...hihi

ohhh mancung rupanya...hahaha...aminnn
  
  
  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA