19 April 2013

♥ Single mother in the weekend ♥

Assalamualaikum

Dah 2 minggu kami ditinggalkan oleh ayah...dan dah 2 minggu juga tak ke mana mana...

Jadi minggu kedua waktu ditinggalkan ayah...kami dua beranak decide nak kuar dari rumah
tak kira
nak jalan juga
nak jalan juga
nak jalan juga
apa nak jadi jadi la.
hahaha
nekad...dah siap siap dan dah dalam keta pon..
dah dalam keta baru msg bagitahu ayah kami nak kuar jalan..
hahaha
ayah tanya pi mana...
cakap je tak tau lagi...memang tak tau pon..nak pi jauh jauh mcm tak berani..
memandang kan yang paling dekat dengan rumah adalah plaza angsana...
maka plaza angsana lah yang dituju..
sebenarnya bosan dah duk rumah tuh..sebab tak tau nak buat apa pon..
so plaza angsana , plaza angsana la.

Jalan jalan la dalam tu sambil dukung si El ni...ada stroller tapi malas pula nak bawa..sebab macam leceh je..sebabnya saya park dekat luar sebelah bangunan HASIL tu..
Masuk la satu kedai tu...tertarik nak masuk sebab dia tulis BUY 1 FREE 1
pilih pilih ada la berkenan...sementara pilih tu budak budak yang jual tu...sibuk dok geram ngan si El ni...sebab comel sangat kata nya....lagi buat mereka geram sebab El main main mata ngan dia orang...
Eeeee cantiknye baby akak ni kak...
Mata dia tu yang mahal tu...
Cantik sangat..
Sorang je ke anak kak...
Ha ah...baru sorang...
Tak nak tambah lagi ke???
erk soalan apakah itu???
Sebab kalau dapat lelaki pulak mesti hensem
^_^
Alhamdulillah InsyaALLAH

Tetiba handphone berbunyi panggilan dari ayah..
Nanti belikan sekali baju basahan untuk elvina
Ok
Sebab baju baju yang sedia ada semakin sendat dan senteng bila el pakai walaupun baju baju tu elok elok lagi

dah habis beli baju el,
perut rasa lapar lagipon el pon belum makan lagi...
so decide singgah mcd
beratur la seperti selalu bila nak order
dah sampai giliran saya untuk order baru saya terpikir
Ehhh,
 kejap macam mana nak bawa makanan dan dalam masa yang sama kena tolak stroller???
Aduhhhhh..lupa plak hari ni berdua je..
jadi dah xde pilihan terpaksa tolak stroller dulu pilih tempat yang paling dekat dengan kaunter dan xde orang duduk.
dah jumpa tinggalkan el di situ sekejap sambil ambil order yang di tinggalkan sekejap di kaunter bayaran...sambil sambil tu mata memang meliar dan menjeling ke arah stroller yang di letakkan di tempat makan tadi, tapi saya da pesan minta makcik dengan seorang anaknya tolong tengok kan sekejap anak saya ni..
ok order dah ambil..
terus tuju di tempat el ditinggalkan tadi...
Sebelum duduk...
duzzzzz
saya tertendangkan sesuatu...
Sumpah memang saya tak perasaan langsung!!!
 sebab mata saya memang dah tak tengok benda lain melainkan stroller anak saya je
then saya say sorry pada nenek tua tu...saya tak sengaja..
lepas tu tau dia jawap apa?
Elehhhh...buat buat tak sengaja!!!!
Malas nak pikir saya terus duduk dan suapkan bubur ayam pada anak.
Makcik dan anak yang tolong tengokkan anak saya tu, cuma menggelengkan kepala tengok perangai si nenek tua tu

p dot s : tetiba saya bermuhasabah sendiri dan teringatkan sesuatu....salahkah aku??? kenapa kebanyakkan orang ingin bermusuhan dengan diriku..bukan salahku...dan bukan kehendakku begitu...jadi tolong lah jangan describe aku begini aku begitu...mungkin memang nasib aku begitu...


Before and after use Perfect365 app (lepas ni makin ramai la wanita wanita cantik kat luar tu, tapi AWAS jangan tertipu dengan fakepic yang macam nih...huhuhu)

p dot s: jangan pelik plak tetiba ada stroller, stroller tu pihak angsana yag sediakan....free je..cuma tinggalkan ic je...lepas dah habis pakai nanti baru dia pulangkan balik ic tu







  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA