05 April 2013

♥ Welcome Perth Australia ♥

Assalamualaikum
Wowwww
Tajuk entri gah giler ahhhhh
Jangan terkejut k, bukan saya yang ke sana tetapi my adik lelaki ke sana...
Beliau ke sana atas urusan kerja ok maybe 1month atau lebih di sana...sambil makan angin...(hahaha tu kakak dia yang tambah)
Belum sempat sampai sana kami adik beradik yang lain dah wechat minta itu minta ini..
Dasyat tak...
Dasyat...dasyat...dasyat
Saja nak kongsi dengan uollls yang saya kakak yang paling bangga bila adik adik berjaya..
Mesti uolllss pelik kan..kenapa adik2 saya semua pandai pandai..tapi kakak hampeh...
kelulusan diploma je..nak buat macam mana berkorban apa saja demi adik adik..
kakak penyayang lah kate kan..
hahaha
T-UP diri sendiri..
Saya pandai juga okey, cuma rezeki tu tak sampai ke luar negara lg...
orang kidal pandai pandai tau...tak caya cuba la buat kajian...
hahaha

Eh siapa cakap...saya pon hampir hampir kerja di oversea ok...somalia lagi tau..silap saya je tak nak sebab baru kahwin masa tu, lagipon da stat mabuk mabuk kepayang masa tu (suspek pregnant)...
hahaha
Okey la tu je kot..
Nak tanya uollls kat sana apa yang best yang boleh dibawa pulang sebagai souvenier selain cola, fridge magnet & keychain??? 
Anyone know????

siap attach ni lagi utk tatapan kami kat mesia ni...tgk la letter head dia...perth tuhhhh kotttt

ni gambar mmg saya tak puas hati, macam ye tak ye je perth ni...perth ke perlis ni..hahaha.macam tak de beza pon, lagipon masa sama je macam kat mesia...cuma suhu di sana turun naik turun naik katenya...suhu makin menurun bila malam cecah sampai 15deg, memang tak payah pakai aircond la, tapi bila petang naik sampai 29deg..kate adik saya

ni ayah punya whiteboard, kali ni saya tolong update kan..sebab ayah busy sangat kan (sebenarnya saje nak suruh tengok family vacation tu je..hahaha...kejam kejam). Alhamdulillah InsyaALLAH tercapai hajat nak bawa el jumpa oyang nya

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA