20 May 2013

♥ Happy Birthday to ME ♥

Assalamualaikum

Hi, today is my birthday....pejam celik pejam celik...umo dah pon 29 years this years...Huhuhuhu...takut nye pada kedutan...next years da 30tahun...rasa macam mimpi...igt tadi ramai yang wish baru sweet 17..hahahaha..Anyway...this entri nak ucap terima kasih pada yang sudi wish my birthday dalam wechat, whatsapp, email and fb walaupon wall fb saya dah 4tahun saya block...sanggup depa wish dalam private msg fb...tengkiuuuuuu...terutama skali pada hubby yang tiap tiap tahun jadi johan, org pertama yang akan wish..hadiah tak tau la beliau nak bagi apa...yang penting tak pernah lupa nak wish tu pon da ok..pada family juga...yang tak pernah miss wish my birthday jg. 

masa ni celebrate birthday makcik yang jaga el ni..18/05/13

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

4 comments:

Fatihah Nazri said...

hepy beday ! hehe...follw me?

Nana Liena said...

hehe..2 Disember nanti jangan lupa wish saya pula ea kak..

selamat ulang tahun..moga hidup akak terus bahagia disamping keluarga tercinta..panjang umur n dimurahkan rezeki..hehe

Nur Afridayati said...

@Fatihah Nazri

thankssss...

Nur Afridayati said...

@Nana Liena
Ok thankssss...InsyaALLAH..tapi kena remind akak k...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA