11 June 2013

♥ Majlis Pertunangan Adik Ipar ♥

Assalamualaikum
Hi rakan blogerssss semua..
Lama tak bikin blog ni panas dengan pengunjung..Saya tau ada juga yang jadi silent readers dalam blog ni...dan jadi pemerhati saya dari jauh....jaga jaga ada yang memerhati (kiah propa trademark)
Erkkkkk (kelepet kena batang hidung sendiri la)
Ada ke yang tertiba terasa lagi tu....hahaha
Come On la...
Saya tak marah pon...nak baca baca la, nak kritik pon kritik la...tapi jangan curi curi baca udah la...hahaha
I dont care
Tak de menda yang best pon semenjak dua menjak ni...
Busyyyyy as usual..Stresss as usual jugak
Cuma dua minggu lepas adik ipar den bertunang...boleh kata buat besar besaran juga la....siap buka balai (ala payung besar tu)..dapat orang semenyih...InsyaALLAH majlis depa tahun depan..
Jom tengok apa ada dalam majlis ni..

saya memang suka gambar candid

 ni pon candid juga

 tak tau pasal pa gambar ni jadi lagu ni..umi ready elok da..





ni dari pihak lelaki kepada pihak perempuan,

 hasil kreativiti mak mertua dan akak akak ipar...semalam buat benda ni

 ni orang yang tak mandi dari pagi sampai la majlis bersurai..(katanya jimat air)












  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA