13 June 2013

♥ Tiram Water Park ♥

Assalamualaikum

Yeay ni aktiviti minggu lepas sempena cuti sekolah hari tu...nenek belanja semua tiket untuk cucu, anak dan menantu masuk tiram water park ni...Saja nenek belanja nak cucu cucu nenek happy....Tiram Water Park ni dekat Todays Mall...kira ni indoor punya aktiviti

 sebelum bermandi manda kita amik gambar dulu

 sejak sejak dah boleh jalan ni....nak jalan je kerja elvina ni la...letih mimi tau nak tangkap balik

 piccas ni shaky...maaf la ye...el terlalu teruja dalam air....nak snap gmbar dia punya la susah...semua pon shaky

 quacker float ni, saya beli rm15..saya beli kat luar water park ni...sbb klu kat dalam water park ni...orang kata mahal...tak tau betul ke idak ye.

 tengok...bukan main suka el dengan air....pastu paling dia suka tengok gelagat orang...siap ramah semua dia tegur...hahaha

sayang gambar ni jauh....time kasih nenek sebab belanja kami semua...siap makan pagi dan tengah hari lagi...

p dot s: sepatutnya masa ni hari sabtu saya kena kerja, siap bawa balik external hard disk office konon nak install pirate AutoCAD nak buat kerja kat umah...tapi awal2 dah kena warning ngan hubby, kerja bila bila pon boleh...aktiviti bersama family macam ni kan jarang jarang ada...lagipon mak belanja kan...last last hubby yang tak joint...dia plak yang kerja...

  ♥ Princess and Prince Story ♥ 
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

2 comments:

syuk shusuke said...

seronoknya main air. :D
btw done follow.
follow back ye
blackisswhite.blogspot.com

Nur Afridayati said...

@syuk shusuke

Thanks...done follow u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA