05 July 2013

♥ In love with Emerald Green ♥

Assalamualaikum

Hi buddies...welcome back to me Afrina Ismail
just a short update
refrain from continuing this blog deserted and lonely
I kan artis..(buwekkkkk muntah darah la korang semua kan)
bagi chance la sikit sekali sekala jadi divassss meletopsss nokkk
hahaha
two weeks ago, are my cousins ​​wedding next to husband
Meriahhhhh nye
Tema pink
Nampak la skit pinkish nye...

Hari tu, i rasa i macam divassss skit....
Sebab semua dok nengok n puji i je...
Depa kata lawa i make up
Hahaha
Thanks pada akak ipar i yang cunsss abis tu...sebab gara2 dia la i nampak jambussss meletop aritu
Sbb before this...last i make up tebal tebal macam ni..masa i nyer wedding and reception je  (masa ni idak la tebal macam mak andam make up tu ye)...lepas tu tak dak da make up bagai macam tu lagi..
Trade mark i kan " NATURAL IS BETTER "
depa semua dok kata i sesuai make up ala2 Barbei Doll (i pon rasa macam tu juga, sbb kebanyakkan org cakap muka i ni tak berapa sesuai sgt nak make up tebal2 macam gadis2 kat luar nun...takat pi pasar nak beli ikan pon nak make up bagai..teman idak la upe gituw ye...sebab teman pernah baca satu artikel ni...sape yang slalu sgt nak touch up, nak pi sidai baju blkg rumah pon nak touch up...atau kejap2 nengok cermin ni..confident level terhadap diri sendiri kurang...sebab tu depa dok buat lagu tu...means...mereka kurang yakin dengan diri sendiri...tapi idok la teman kata teman ni terlalu yakin dgn diri sendiri...teman ada juga tengok cermin...tapi xde la kerap..takat tengok cili terlekat kat celah2 gigi tu ada la...tak ke malu kalau nak berbual ngan org dengan cili tersepit dicelah gigi kan..tu je..cara atasi masalah minum ayak masak tu kumur skali lepas tu telan je...baru berkat...hahah tapi kadang2 cili2 ni degil jg..sbb tu kena tengok cermin jg...hahaha ayat cover )

Dah...cukup takat tu i bebel k...nanti jelak plak










suka kat ruang ni..sgt cuteeeeee

cuba perhatikan...mimik muka Elvina tu....comel kan...jangan tenung rapat muka mak dia plak....nanti terpikat nokkkk....hahaha










  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

4 comments:

E'in said...

pinky nye pengantin... hihi...

ein dh mmg follow blog nie pun... heeee

izan mama mia said...

singgah cni,comel anak dara awak,,

Nur Afridayati said...

@E'in
terima kasih...hihi

Nur Afridayati said...

@izan mama mia
ummi dia pon comel jugak kan...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA