12 July 2013

♥ Karosel Water Park Johor Bahru ♥

Assalamualaikum

Hi luangkan masa bersama keluarga tersayang dengan bermandi manda di Karosel Water Park 
Sekali sekali best juga sebenarnya buat aktiviti riadah macam ni...
Dia lagi best bila dah ada anak ni...sebab boleh tengok gelagat anak masa dalam air pula...
Mula mula El ni takut juga...tapi lama lama dia pulak yang over dari mak n pak dia...siap request

AGI..AGI...AGI...
maksud EL dia nak lagi.
Maksud dalam water park ni RM25/person
Baby masuk free..tak silap sampai umor 2 tahun je.
Kami kat dalam water park ni tak lama...sebab EL dah menggigil kesejukan..tapi still rilek je....kita yang menggelabah bila tengok bibir EL dah nampak biru biru..
Mau tak cuak saya bila tengok anak macam tu..
Ohh lupa quarker float tu beli masa dekat Tiram Water Park hari tu...RM 15

Ingat nak anta salah satu gambar EL dalam air macam ni dekat majalah PA&MA..tapi tak teranta anta je..sebab tema untuk bulan 7 ni kena dalam air...
Peace ^_^

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

2 comments:

E'in said...

nie yg kat sebelah bestmart tu ea kak?

Nur Afridayati said...

@E'in
ha...pandai pon...pi la...best tau..air dia kat sna pon sejuk...macam dia ada letak ais je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA