21 August 2013

♥ Duitraya Puteri Nur Elvina ♥

Assalamualaikum

Alhamdulillah, tadi baru lepas bank in duit raya si kecik ni..nak bank in dari minggu lepas lagi..
Tapi kekangan masa yang maha dasyat...
Sampai blog kesayangan ramai ni pon terbengkalai seketika..
Busy nya dia...
Dah 14syawal...duitraya terkumpul sayang sampai sekarang ada RM325..
tapi ayah hutang RM 66 so TOTAL semua patut RM391..aritu masa on the way nak balik jb, xdak duit cash nak bayar tol..so ayah pinjam dulu duit raya sayang..hahaha
Ummi ingat tau..tapi saja xnak minta lagi..biar dulu..masuk dalam buku 555 dulu..
Duit raya sayang ni memang ummi dah set mind ummi..tak kan pakai sampai sayang besar..Untuk masa depan sayang juga nanti..Kot la ada rezeki, sayang boleh sambung cita2 ummi nak blaja oversea, so dah senang masa tu..sebab da ada saving kan...InsyaALLAH.tak payah pk nak buat PTPTN macam ummi ni ha...Sekarang tengah menderita bayar PTPTN ni...
huhuhu
Kalau tak bayar nanti nama blacklist..jadi lebih baik bayar dari tak bayar langsung walaupon RM50..


  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA