22 August 2013

♥ Thanks HATTADOLMAT u make my raya beautiful ♥

Assalamualaikum

Tengok semua pakat pakat update baju raya kan...saya pon nak update juga la baju raya saya tahun ni...kalau ikut tahun ni adalah tahun paling banyak baju raya...rasa ada lebih 7helai untuk tahun ni..cukup seminggu punya baju raya...tapi tolong ye, jangan kategorikan saya seorang yang boros ok..cuma beza dari angpa semua..tahun ni saya standby 3bulan awal dari tahun lepas. Tahun lepas siap gado2 lagi dgn hubby pasal beli last minit, dahla tak cantik...mahal plak tu...so kira tahun ni saya beringat..beringat punya beringat ambik kau..7helai terus...macam balas dendam untuk raya tahun lepas yang sepasang je...hahaha..baju raya saya ada bagi tailor dan beli siap..tapi saya prefer sebenarnya beli siap..sebab kalau bagi tailor ade je tak kena dengan saya ni, tak tau la samada tailor tu jahit buruk atau saya yang cerewet tahap gaban..
Tapi ibu saya cakap, saya yang cerewet...siap kena perli suh saya jahit sendiri la kalau nak cantik sangat...hahaha
Tapi yang special adalah seperti tajuk entri kali ni..
Itu pon saya beli masa jumpa customer dekat DCM (danga city mall)
Tidak tak merasa la, nak pakai baju dari designer terkenal macam tu..
Sebenarnya dari tahun lepas pon ingat nak beli baju dari designer terkenal macam HattaDolmat dan Jovian Mandagei tu..tapi hajat tu tak sampai..huhuhu
Kalau ikut nafsu saya berkenan 3 design baju Hattadolmat, tapi saya grab sehelai dulu...
Nak try best tak fitting dia dgn badan saya.
Best sangat...
^_^

 no filter, original me..cuma tang mata tu ada tipu skit..pakai lense la katakan.. (ber backgroundkan almari baru ibu)

 hahaha...my kakak cakap saya dah kuruihhhh yeay.

yang ini lagi best sopidolmat komen saya punya ig yeay..ko ado?





  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

5 comments:

Hanny Abdullah said...

Best nya ada baju raya...sis dn anak just recycle je..huhuhu. Baju raya cantik..color dia pun sis suka...

Khairunnisa' said...

Lawa baju raya kamu!

Nisa'

Nur Afridayati said...

@Hanny Abdullah
Hehehe..Terima kasih..
Rasa ada lagi baju ni...boleh pergi ke firstlady yg berdekatan

Nur Afridayati said...
This comment has been removed by the author.
Nur Afridayati said...

@Khairunnisa'
hihihi.. terima kasih awak ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA