12 September 2013

♥ I am SHAKLEE DISTRIBUTOR ♥

Assalamualaikum

Now, I am SHAKLEE DISTRIBUTOR
My SHAKLEE ID is 944088...no dua terakhir tu master alice bagi i pilih..jadi i pilih no 88 ma...nak no 99 tapi xdo..so senang sgt kalau uollllls semua nak igt i punya ID ni k..
tapi, klu uollllls ada beli barang pakai i punya ID ni...let me know k...bukan nak buat apa pon..just nak update je..Ok enjoy beli produk kesihatan shaklee dengan menggunakan ID i k dengan harga ahli..sangat lumayan...25% diskaun kalau guna ID i k
kalau nak jadi ahli, let me know jg k..

and one more thing, klu nak walk in nak dapatkan produk ni...boleh terus ke Pekan Rabu Johor Bahru tau....coz saya ada di sana setiap malam...tapi call dulu ye 013 4594769
JOM SIHAT DAN CANTIK SEDUNIA BUDDIES
^_^

hehe...sape sape pon boleh pakai ID saya tu kalau nak beli produk kesihatan SHAKLEE ni ye..baik yang kenal atau xkenal saya...musuh saya pon dialu alukan ye..(ehh ade musuh ke..setahu saya xde musuh ngan sesape pon...org yg anggap saya ni musuh diorg ada kot..nauzubillah)

 ahad lepas mantapkan diri dengan produk shaklee ni..tengkiu master alice

 Alhamdulillah...berjaya habiskan kursus...dapat sijil k


so iolllllls da boleh jadi perunding kesihatan dan kecantikan uolllllsss..
(sikit hari lagi, bertambah cantik dan sihat macam speaker kami pada hari tu la.euwwwwww)

 nak dapat sijil bukan boleh dapat macam tu je tau...
Siap kena presentations dulu ok dengan group.


 yeay berjaya!!!




  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥



09 September 2013

♥ Dulux Inspire ♥

Assalamualaikum

Dulux Inspire 
Lebih cerah, lebih ceria

Hahaha, bukan nak promote suh beli cat ni...tapi nak suruh join compition ni...kot la ada antara hangpa kat luar sana bertuah ke..
Kami dah join...so uolsssss pon boleh join
Masa ni kami dekat Plaza Angsana semalam.
So hari ni hari terakhir pada siapa yang nak join menang perabot ni..hari ni orang batu pahat dijemput hadir..dan cari lori 2tan yang dihias dah macam rumah tu ye. Lepas tu korang follow je apa instruction yang mereka tu bagi k..Good Luck orang Batu Pahat

6/9/13= One Segamat
7/9/13= Kluang Mall
8/9/13= Plaza Angsana
9/9/13= Batu Pahat Mall

Kami join pon sbb support sepupu sorang ni...sebab dia kerja event untuk produk dulux ni..
Dia invite kami masuk competition nye..
Saja suka2 ja pon...tak harap menang pon..
Hahaha
Tapi kalau menang dapat perabot bernilai 5k wokey..
 Ok tu ja kot..
Sejak akhir2 ni update entri cinonet cinonet je..
Ok la dari sepi je kan..
Al least ada juga cerita dari kami di sini.



 hahaha...pening nak pose mcm mana agar nampak kreatif di situ...last adik sorok belakang meja ni ha...saya tak leh nak posing sangat sebab anak baru bangun tidoq..dia tengah blurr blur lagi..sampai berkerut kerut muka dia..tengah cari akaiii nak bagi puteri ni senyum..

 bukan main yang baju hitam tu posing...siap request nak buat lagi skali....hahahaha

hahaha...klu menang dapatla semua perabot2 dalam ruang ni.
Haaaa kalau uollllllls semua nak tahu kami ni begambar dalam lori muatan 2tan tau...tak nampak bergambar macam dalam lori kan...hebat x?
Lori pon boleh jadi rumah...
rumah makin lama makin mahal..sekarang harga rumah 300k ke atas k..agak2 tak mampu...dapat bli lori besaq skit dari ni kira ok la kan..kita buat rumah...siap boleh pindah2 lagi..
hahaha

masuk2 dalam lori saya terus jatuh cinta dengan kerusi gantung ni....cantiknye..kalau putih campur dengan purple purple manggis ni kan...nampak terserlah di situ..

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

01 September 2013

♥ HER by Elvina GIVEAWAY ♥

Assalamualaikum

HA! DAH JOIN KE BELUM?
SEMUA orang boleh join tau. Baik yang dah kawin, baik yang masih single. Baik yang still belajar, baik yang dah ade anak cucu.
Mana tahu kan anda mungkin yang bertuah?


Cuma ikut je instruction yang telah diberikan di atas. Senang je kan? Jom join before 9/9/13 ni ^_^

p dot s = jangan risau yang dah share, anda memang ade dalam list k. GOODLUCK BUDDIES

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA