09 September 2013

♥ Dulux Inspire ♥

Assalamualaikum

Dulux Inspire 
Lebih cerah, lebih ceria

Hahaha, bukan nak promote suh beli cat ni...tapi nak suruh join compition ni...kot la ada antara hangpa kat luar sana bertuah ke..
Kami dah join...so uolsssss pon boleh join
Masa ni kami dekat Plaza Angsana semalam.
So hari ni hari terakhir pada siapa yang nak join menang perabot ni..hari ni orang batu pahat dijemput hadir..dan cari lori 2tan yang dihias dah macam rumah tu ye. Lepas tu korang follow je apa instruction yang mereka tu bagi k..Good Luck orang Batu Pahat

6/9/13= One Segamat
7/9/13= Kluang Mall
8/9/13= Plaza Angsana
9/9/13= Batu Pahat Mall

Kami join pon sbb support sepupu sorang ni...sebab dia kerja event untuk produk dulux ni..
Dia invite kami masuk competition nye..
Saja suka2 ja pon...tak harap menang pon..
Hahaha
Tapi kalau menang dapat perabot bernilai 5k wokey..
 Ok tu ja kot..
Sejak akhir2 ni update entri cinonet cinonet je..
Ok la dari sepi je kan..
Al least ada juga cerita dari kami di sini.



 hahaha...pening nak pose mcm mana agar nampak kreatif di situ...last adik sorok belakang meja ni ha...saya tak leh nak posing sangat sebab anak baru bangun tidoq..dia tengah blurr blur lagi..sampai berkerut kerut muka dia..tengah cari akaiii nak bagi puteri ni senyum..

 bukan main yang baju hitam tu posing...siap request nak buat lagi skali....hahahaha

hahaha...klu menang dapatla semua perabot2 dalam ruang ni.
Haaaa kalau uollllllls semua nak tahu kami ni begambar dalam lori muatan 2tan tau...tak nampak bergambar macam dalam lori kan...hebat x?
Lori pon boleh jadi rumah...
rumah makin lama makin mahal..sekarang harga rumah 300k ke atas k..agak2 tak mampu...dapat bli lori besaq skit dari ni kira ok la kan..kita buat rumah...siap boleh pindah2 lagi..
hahaha

masuk2 dalam lori saya terus jatuh cinta dengan kerusi gantung ni....cantiknye..kalau putih campur dengan purple purple manggis ni kan...nampak terserlah di situ..

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

2 comments:

izzati shahidan said...

cantik blog kak long.. hehe,dapat perabot2 tu sodap la kan.. save 5k..

Afrina Ismail said...

@izzati shahidan
hehehe..tengkiu.. tula..untongla kalau dapat free.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA