29 March 2014

♥ Changi Airport ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Throwback entry lagi..
Mabok menaip dah hilang, tu yang imbas kembali je citenye..
Tak nak cite banyak just nak upload gambar gambar yg berlambak sgt dlm memori ni.
Masa ni anta akak ipaq n abg ipaq pi menunaikan umrah.

 Amazinggg..dan sangat terkejut benda ni terjadi dekat Singapore...bila mana semua orang berebut rebut nak menunaikan Solat Jumaat sehingga penuh di atas jalan raya hanya beralaskan tikar...Ada yg tepi longkang asalkan diorang dapat menunaikan solat itu..Jadi kaget sebab dekat negara sendiri tak pernah nampak pon keadaan macam ni.. Subhanallah

 Selepas solat Jumaat barulah kami ke Airport.

 Macam nak suka je tengok ceiling Airport ni..kemas tersusun dan teratur je..puas fikir sebenarnya apa benda yang tergantung banyak banyak macam tu...lepas tu dok pening cari aircond dia kat mana..sebab sejuk sangat masa ni

 tak silap ni stewardess dari Emirates

 Yang pergi dua orang je, yang mengantar yang ramai..Ambil berkat katanya..kot tiba giliran kami plak ke...nak pergi ke tanah suci bukan boleh main pergi je...kena ada persediaan mental dan fizikal..lepas tu biarlah cukup ilmu dan bekalan di dada...jangan pulak tengok org lain pi...kita pon dok kalut nak pi juga...biarla cukup semuanya baru boleh siap sedia pergi ke sana...


 Dah kenapa? macam tu Elvina..tengkiu ayah snap gambar kami..

 tengokkk lagi sekali dia tenung macam tuh..


 Mereka dah nak check in masa ni.


 Layankan anak buah yang ramai ni..sibuk dok ajaq jom ambil gambar kat sini






Semoga suatu hari nanti dapat la pulak kami sekeluarga ke sana...yang penting nawaitu tu kena betul..bukan nak menunjuk nunjuk dan dapatlah umrah yang mabrur nanti. In sya ALLAH..

  ♥ King and Queen Story ♥
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA