28 March 2014

♥ Wedding Syamimi & Syukri ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
 Assalamualaikum

Another throwback entry...
Di harap semua bersabar melayan entri entri yang dah basi yang akan sy update nanti..
Orang utara cakap jangan cemuihhh naa..
Nak clearkan memori dalam phone ni ha....da banyak sgt...terutama gambar princess sorang ni..

Majlis perkahwinan kali ni di buat di Stadium Bestari dekat Ayer Keroh nun..
Betul betul dekat dengan MITC Melaka.
Sesiapa orang Melaka nak buat your big day molek sangatlah buat dekat sini..
Bukan apa, dewan ni siap sekali dengan Villa yang ada sepuluh bilik..masing2 beraircond.
Villa ni betul2 sebelah dewan tu je..tak silap saya sewa villa ni je 2k untuk satu malam..
Berbaloi la kalau yg ramai saudara mara yang jauh2 nak mai tdo kat sini..

Ok exceli tema pengantin masa ni Emerald Green..tapi kami dua beranak je yang pakai turqoise..
Tak sempat nak buat baju baru habaq hang...lagipon ada la 2 3 helai baju yang tempah belum sempat pakai...jadi xnak membazir...pakai yang mana ada je..












 yang ni sebenarnya majlis belah laki keesokkannya...dapat orang melaka juga...senang la raya tak kalut nak ikut giliran  balik kg belah sapa kan..


 tema belah laki merah putih

awat atok pejam mata nih

ok tu je la...tak daq idea nak celoteh lama...idea dah kering..muahahaha

  ♥ King and Queen Story ♥
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA