16 April 2014

♥ Celebrate Birthday Puteri Nur Elvina - 2years ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Hari tu.
12/3/12 ~ 12/3/14
Genap 2 tahun umur Elvina.
Tahun ni celebrate birthday bertiga saja.
Jadi la dari xde langsung.
Untung ayah yang belanja.
Makan n beli cake dekat Secret Recipe Jusco Bukit Indah.
Beli 1 slice je pon.
Turkish Indulgence sedap juga!
Nak hiburkan hati sekecik ni.
Tahu je ayah dia nak belanja cake.
Memang haru biru jadinya.
Satu secret recepi tu tau birthday dia.
Mana taknye..nyanyi untuk diri sendiri memang kuat tak hingat.

Baby birth bear to you...Baby birth bear to you
Baby birth bear to you...Baby birth bear to you
Baby birth bear to you...Baby birth bear to you

Hahahaha.
tu je la yg diulang ulang
Itu gaya bahasa dia
Seminggu jg la hilang suara sebab semangat sangat nyanyi lagu tu je

Sampai sekarang tak hilang..
Asal nampak org makan cake ke, tgk dalam tv ke..
Ha dia mula la keluarkan suara dia yang kuat tak hingat tu.


Nak celebrate ramai² kena tunggu 22/3 ni sebab MIL planning nak celebrate birthday ramai² termasuk menantu baru, menantu lama n cucu² yg lahir bulan 3.
Tak silap ada 5 org kot yg lahir dlm bulan tu.
Macam tahun lepas la...kami celebrate ramai².

Muka orang paling bahagia...

 
Pasang niat...gaya macam orang dah besar besar je..
Matured sangat dia ni.

 Senyuman meleret

 Sekali ajar je..sekarang johan kalau bab bab posing ni...memang copy paste abis dari ayah nya

 hahaha..tengok la tuh












  ♥ King and Queen Story ♥
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA