15 April 2014

♥ Jumpa GENG ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Kebetulan je hari tu jumpa mereka ni.
Tak rancang pon sebenarnya.
Dah kawan sejak tahun 2007 tak silap.
Masa mula² kerja dekat KL dulu lepas abis study.
Kawan dgn diorg ni mmg happening habis.
Tambah² sham, ima and sorang lagi fara ade je lawak meroyan yang kuar kat mulut diorg ni.
Memang tahap gelak jenis sampai sakit perot punya.
Sampai saya pon tetiba yg serius ni (berlakon je serius kata budak baru kan) jadi kreatif plak boleh buat lawak macam diorg ni.
Tapi sekarang sejak dah kawin masing² dah ada kehidupan dan komitmen hidup.
Saya pon dah duk jauh nun di JB ni.
So memang susah skit nak jumpa kawan² lama.
Facebook/Instagram/Whatsapp group je la tempat kami berhubung.
Tetiba rindu plak zaman sesingle mingle dulo.
Nak pi mana je masa tu mesti ON punya la.
Gerenti jadi apa yang di plankan kalau hari minggu xkeje.



Sempat plak ima ni masak untuk kami.Padahal baru balik keje kot...Tengkiu kawan (:
Sila abaikan ketembaman saya masa ni...maklum la dah xleh nak diet...kuikuikui


Dua² sebenarnya pangkat adik dengan saya. Sham n Ima..
Hahaha lawak bila teringat balik diorg ni bercinta sampai la bertunang senyap² je tanpa sorang pon yg syak..padahal satu ofis kot. Baik punya lakonan terutama si Sham ni.
Wakakaka

Semoga ikatan persahabatan yang terjalin sampai la ke hujung nyawa..walaupon dah susah nak jumpa



  ♥ King and Queen Story ♥
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA